DKV intră în parteneriat cu ENGIE Solutions

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility intră într-un parteneriat cu ENGIE Solutions din Franța.

De la sfârșitul lunii iunie 2021, clienții DKV pot accesa 15 stații ENGIE Solutions Bio CNG. Acestea sunt situate strategic în toată Franța. În plus, clienții pot alimenta GNL de la aproximativ 10 stații ENGIE Solutions. Până la sfârșitul anului, rețeaua completă de soluții ENGIE cu 70 de stații va fi accesibilă clienților.

„Datorită parteneriatului cu ENGIE Solutions, putem oferi cea mai mare rețea de acceptare independentă de marcă pentru GNL și GNC din Franța. Acoperind astfel toate rutele de tranzit importante”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. „Prin adăugarea stațiilor ENGIE la rețeaua noastră, putem oferi clienților noștri acces la peste 90% din stațiile GNL și CNG disponibile din Franța”.

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa. Cu un accent puternic pe stațiile de alimentare multi-energetice. Cele care oferă și combustibili alternativi pentru a ne atinge obiectivul programului „Lead in Green”. Ca și pentru a deveni furnizorul principal de soluții de aprovizionare durabile pentru flotele din întreaga Europă. Stațiile ENGIE pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP.

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. Compania oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale. De la aprovizionarea fără numerar la cele peste 240.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

Grupul a realizat în 2020 un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane carduri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu