DKV intră în acționariatul platformei de plăți mobile PACE
Home Servicii DKV intră în acționariatul platformei de plăți mobile PACE
Servicii

DKV intră în acționariatul platformei de plăți mobile PACE

42

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility investește în platforma independentă de plăți mobile a furnizorului de mobilitate inteligentă PACE, ca parte a unei noi etape din cadrul procesului de digitalizare.Start-up-ul cu sediul la Karlsruhe este unul dintre liderii în materie de tehnologie ai pieței de servicii pentru conectivitate auto. Produsul principal, Connected Fueling, le oferă șoferilor posibilitatea de a-și plăti factura de combustibil cu smartphone-ul direct la benzinării. Acest lucru elimină timpul de așteptare la ghișeul de plată și le permite șoferilor să primească chitanțele electronic, direct pe telefonul mobil.

Funcția de plată fără contact ajută, de asemenea, la reducerea riscului de infecție, în special în perioada pandemiei, prin reducerea interacțiunii sociale în timpul plății. Companiile de combustibil pot utiliza, de asemenea, platforma pentru a le oferi clienților finali servicii adaptate nevoilor lor specifice, cum ar fi spălarea auto.

Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor de combustibili, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia centrală pentru digitalizarea industriei combustibililor din Europa. DKV și PACE au convenit asupra unui parteneriat strategic, iar DKV achiziționează o participație minoritară în PACE.

”Prin achiziția unui pachet de acțiuni în cadrul PACE, ne extindem progresiv activitatea digitalizată. Alianța strategică cu unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mașini conectate ne va ajuta să modelăm cu succes digitalizarea care avansează rapid în industria combustibililor, împreună cu clienții și partenerii noștri”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

Dr. Martin Kern, Co-Managing Director la PACE, a adăugat: ”Pentru noi, parteneriatul cu DKV Mobility este un o confirmare fermă că am făcut multe lucruri corect în construcția connectedfueling.com în ultimii ani. Privim cu încredere această colaborare cu liderul pieței din Europa pe această temă inovatoare. Împreună cu DKV, dorim să stabilim piața deschisă principală pentru plata mobilă”.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie suma totală a tranzacției. Informații suplimentare pot fi găsite la www.dkv-euroservice.com și www.connectedfueling.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...