DKV extinde rețeaua din Austria cu 77 de stații A1

Clienții DKV Euro Service pot utiliza acum cardul DKV pentru a deconta combustibilii și serviciile de spălare ale autoturismelor la 77 de stații A1 din Austria, noi în rețeaua DKV.
DKV_A1

A1 este prezentă în regiunile Styria, Carintia, Burgenland și în Austria superioară și inferioară. Rețeaua de distribuție DKV din Austria va crește astfel la 1.411 de stații. Stațiile A1 pot fi găsite atât prin intermediul DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

„Cu stațiile A1, adăugăm un brand puternic rețelei noastre extinse de aprovizionare din Austria și, odată cu această mutare, le oferim clienților noștri acces la mai mult de jumătate din benzinările de pe piața austriacă. Stațiile A1 au un aspect excelent, sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră și oferă combustibili de înaltă calitate la un preț atractiv”, spune Volkmar Link, director de vânzări D-A-CH. „Pe lângă combustibilii de calitate ridicată, clienții noștri pot folosi cardul DKV să plătească pentru serviciile de spălătorie și alte servicii legate de autovehicule.”

Informații suplimentare pot fi găsite pe www.dkv-euroservice.com/ro.

Adaugati comentariu