Noul Stralis X-Way, testat în cadrul evenimentului Iveco X-DAY

La finalul lunii octombrie, Iveco a organizat X-DAY, un eveniment de prezentare și testare on și off-road a vehiculelor Stralis X-Way. În cadrul evenimentului desfășurat la cariera de nisip de la Valtice (Cehia), peste 300 de clienți, constructori de caroserii și jurnaliști din România, Slovacia și Cehia au putut testa caracteristicile noilor vehicule și să afle toate datele tehnice și comerciale necesare.
Iveco X-DAY Stralis X-Way Valtice Cehia IMG_2477

Iveco nu a ales întâmplător cariera de sare din Valtice pentru acest eveniment de promovare. Locație oferă condiții ideale pentru testarea basculantelor încărcate la maxim din noua serie Stralis X-Way, dar și pentru desfășurarea activităților conexe. Pentru a completa perfect imaginea unei cariere, organizatorii au adus și echipamente de construcții Case, companie care face de asemenea parte din holdingul CNH Industrial.

Terenul a fost pregătit special pentru a testa la maximum capacitățile vehiculelor X-Way complet încărcate. Deși cele cinci vehicule (patru basculante 8×4 și un autotractor 4×2 cu punte față cu sistemul hidraulic Hi-Traction) au mers aproape fără oprire, sesiunea de teste s-a extins până târziu în noapte, când a avut loc o paradă a vehiculelor Stralis X-Way, însoțită de un show de muzică și lumini laser.

”Pentru Iveco, acest eveniment a fost ocazie perfectă de a întâlni clienții și partenerii și aceste trei țări și de a le prezenta direct noile vehicule X-Way, în condiții reale de operare. Sunt încântat să pot adânci relațiile cu clienții din România și de a stabili personal contacte cu cei din Cehia și Slovacia, unde am început să lucrez din acest an”, a declarat Vincenzo Nicolo, Business Manager pentru Republica Cehă, Slovacia și România.

Iveco X-DAY Stralis X-Way Valtice Cehia IMG_2516

Adaugati comentariu