DKV achiziționează GreenFlux

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV a achiziționat GreenFlux Assets BV. Este vorba despre cel mai important furnizor european de platforme software pentru încărcarea vehiculelor electrice (EV).

Această achiziție reprezintă un pas suplimentar în eforturile DKV de a sprijini șoferii de flote și organizațiile acestora pe măsură ce trec la transportul cu emisii reduse de carbon. Și oferă sinergii puternice cu aplicațiile existente de suport pentru mobilitate ale DKV. Achiziția marchează extinderea în continuare a DKV pe piața de încărcare a e-mobilității, aflată în creștere rapidă. Și va oferi competențe critice, ajutând compania să își extindă oferta generală de încărcare EV în Europa.

„Sunt foarte mândru că ne-am extins capacitățile EV în această măsură. Și astfel oferim mai multe servicii flotelor electrice ale clienților noștri în întreaga Europă”, spune Marco van Kalleveen, CEO la DKV Mobility. „Această creștere dinamică arată că electromobilitatea se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. În acest context, dorim să impulsionăm tranziția către un viitor mai durabil al mobilității.”

Explicând de ce DKV este compania ideală pentru a sprijini strategia de creștere GreenFlux, Floris van den Broek, CEO al GreenFlux, spune: „În ultimii zece ani, GreenFlux și-a dezvoltat platforma software pentru încărcarea EV. Și și-a extins acoperirea în 28 de țări. Iar în 2021 a primit o poziție Financial Times FT-1000 pentru o creștere rapidă. Așteptăm cu nerăbdare să facem pasul următor făcând parte din DKV Mobility Group.”

Oferta GreenFlux include un o gamă completă de soluții pentru operatorii de puncte de încărcare și servicii de mobilitate, permițând capabilități de încărcare inteligente EV, independente de hardware, cum ar fi gestionarea punctelor de încărcare și a cardului de încărcare, roaming, plăți și procesarea tranzacțiilor cu durata de încărcare.

DKV Euro Service

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. Compania oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale. De la aprovizionarea fără numerar la cele peste 230.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe, până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro. Și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane carduri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu