Home Logistică DKV a depășit 160.000 de puncte de încărcare
LogisticăServicii

DKV a depășit 160.000 de puncte de încărcare

18

DKV sărbătorește depășirea a 160.000 de puncte de încărcare. Furnizorul de servicii de mobilitate a atins un nivel de referință în procesul de construcție a uneia dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa.

DKV Mobility este unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și furnizor de soluții inteligente de încărcare pentru mașinile electrice. Compania oferă acum clienților săi acces la peste 160.000 de puncte de încărcare publice din întreaga Europă.

Pentru a opera această rețea de aprovizionare extinsă, consorțiul Charge4Europe al companiei din Ratingen colaborează cu numeroși operatori de puncte de încărcare și parteneri de roaming din întreaga Europă. Cu DKV CARD +CHARGE, clienții comerciali beneficiază de facturare automată transparentă, dintr-o singură sursă, la încărcare.

„Realizarea acestei etape de peste 160.000 de puncte de încărcare în rețeaua noastră de aprovizionare este ceva foarte special pentru noi”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. „Subliniază deviza  noastră „Lead in Green” și de a deveni cel mai important furnizor de produse sustenabile din industria noastră”. Extinderea rețelei de încărcare DKV este o pârghie importantă pentru furnizorul de servicii de mobilitate pentru a-și sprijini cei peste 250.000 de parteneri contractuali în trecerea la o mobilitate mai ecologică și, prin urmare, pentru a-și atinge obiectivele ambițioase în materie de mediu. DKV își propune să fie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să reducă emisiile de CO2 ale clienților săi cu 30% până în 2030.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...