Home Camioane D Wide ZE LEC, versiune nouă pentru camionul Renault Trucks
CamioaneNoutati

D Wide ZE LEC, versiune nouă pentru camionul Renault Trucks

13

Renault Trucks și-a extins gama de camioane electrice prin lansarea lui D Wide ZE LEC, versiunea cu intrare joasă a lui D Wide ZE.

Această cabină joasă a fost special concepută pentru a satisface cerințele sectorului de colectare a deșeurilor menajere. Și are rolul de a facilita munca operatorilor și optimizarea siguranței, confortului și, în cele din urmă, eficiența acestora.

Renault Trucks D Wide ZE LEC este echipat pentru a permite operatorilor să acceseze vehiculul fără efort și în deplină siguranță. Intrarea în cabină este cu 200 mm mai joasă decât la un camion de distribuție standard. Accesul se face cu ajutorul unei singure trepte, aderente. Iar ușile au o deschidere largă, de 90 de grade. Aceste atribute reduc semnificativ efortul echipajului de a intra și ieși din cabină, lucru care se întâmplă de peste 100 de ori pe tură.

Poziția joasă a cabinei oferă și o vizibilitate excelentă. Evident, un atu pentru un vehicul dedicat utilizării urbane. Acolo unde permite o protecție optimă pentru ceilalți utilizatori ai drumului (bicicliști, pietoni). Aspect care poate fi îmbunătățit și mai mult prin intermediul unui geam lateral suplimentar în partea din spate a cabinei, o opțiune recomandată de Renault Trucks.

Cabina spațioasă a acestui camion complet electric poate găzdui șoferul și un echipaj de până la trei membri. Podeaua sa opțională, plată, permite libertatea de mișcare în interiorul vehiculului. Ca și accesul atât pe partea stângă, cât și pe cea dreaptă.

Renault D Wide ZE LEC completează gama de camioane electrice

Dezvoltat în strânsă colaborare cu carosierul Estepe, Renault Trucks D Wide ZE LEC este livrat într-o versiune 6×2 cu puntea spate direcțională. Unitatea ZE preia două motoare electrice cu o putere totală de 370 kW. Renault specifică o autonomie electrică de până la 120 km.

Noul model este disponibil la comandă în toată Europa. Cu vehicule între 3,5 și 26 de tone, Renault Trucks oferă cea mai cuprinzătoare gamă de camioane electrice de pe piață.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...