CVC DKV
Home Servicii CVC intră în acționariatul DKV Mobility Services
Servicii

CVC intră în acționariatul DKV Mobility Services

51

CVC Capital Partners VII a semnat astăzi un acord pentru achiziționarea unei participații de 20% în grupul DKV MOBILITY SERVICES.După închiderea tranzacției, actualii acționari, membri ai familiei, care în prezent sunt singurii proprietari ai companiei, vor rămâne acționari majoritari, cu o participație de 80% . Părțile au convenit să nu divulge prețul de achiziție. Tranzacția face obiectul procesului obișnuit de aprobare de către autoritățile de reglementare relevante. Finalizarea operațiunii este așteptată pentru primul trimestru din 2019.

DKV este unul dintre liderii europeni în servicii de alimentare fără numerar pentru transportul comercial de bunuri și de călători, taxe de drum și alte servicii de mobilitate. Pentru cei 170.000 de clienți din peste 40 de țări europene, compania oferă cea mai mare rețea de servicii din industrie cu peste 72.000 de puncte de acceptanță. În întreaga Europă, DKV a generat vânzări de 7,2 miliarde de euro în 2017, iar forța de muncă este formată din aproximativ 1.000 de angajați. De la înființarea sa, în 1934, DKV a devenit un lider în furnizarea de servicii de mobilitate, cu peste 3,1 milioane de carduri de combustibil și unități de bord în circulație.

CVC va sprijini compania în procesul de accelerare a strategiei de creștere, de succes până în prezent, în strânsă colaborare cu managementul și proprietarii majoritari. Prioritățile strategice vor include digitalizarea suplimentară a modelului de afaceri al DKV și extinderea ofertei sale de servicii. În continuare, DKV va beneficia în mare măsură de expertiza antreprenorială a CVC și de rețeaua internațională mare.

Grupul DKV MOBILITY SERVICES reunește principalii furnizori de servicii din sectorul transportului rutier comercial. Cea mai cunoscută companie din cadrul Grupului este DKV Euro Service, unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică și transporturi, de aproximativ 80 de ani.

CVC Capital Partners este unul dintre principalele fonduri de investiții private și consultanță în investiții la nivel mondial. Compania a fost înființată în anul 1981 și are o rețea de 24 birouri și 490 de angajați în Europa, Asia și Statele Unite. Până în prezent, CVC și-a asigurat angajamente de peste 110 miliarde de dolari de la unii dintre investitorii instituționali de vârf ai lumii în strategiile sale de capital privat și de creditare. În total, CVC gestionează în prezent active în valoare de peste 50 de miliarde de dolari.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...