CTP își extinde colaborarea cu Van Moer Logistics

Dezvoltatorul de parcuri logistice premium CTP și compania belgiană de logistică Van Moer Logistics își extind colaborarea în CTPark Bucharest West, ajungând la aproximativ 20.000 mp de spații logistice, situați într-un depozit care va fi finalizat anul acesta.
CTP

Noul depozit este standard și a fost proiectat pentru a îndeplini cele mai exigente norme în ceea ce privește calitatea construcțiilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru clădirea în care Van Moer Logistics va ocupa 20.000 mp au fost demarate anul trecut și au ca dată de finalizare începutul trimestrului al doilea din 2018. Printre caracteristicile depozitului se vor număra: sistemele de izolație care cresc semnificativ nivelul de eficiență energetică, sistemul de iluminare artificială la interior și exterior modernizat prin tehnologia Smart LED, precum și trape luminatoare situate în tavane, pentru a se asigura și lumină naturală.

Van Moer Logistics este deja chiriaș în CTPark Bucharest West, acesta utilizând un depozit de aproximativ 5.000 mp în fostul Mercury Logistics Park, acum parte a CTPark Bucharest West. Noul depozit este construit de cealaltă parte a autostrăzii A1, iar Van Moer Logistics se va muta integral, imediat după finalizare.

“Prioritatea CTP este asigurarea celor mai bune condiții pentru clienții noștri. În acest scop creștem odată cu ei, pentru a putea să le oferim spațiul necesar odată cu dezvoltarea afacerii lor. Avem un parteneriat de succes cu Van Moer Logistics de doi ani și sunt bucuroasă că au decis nu doar să ne continuăm, ci să ne și consolidăm colaborarea, printr-o extindere importantă în CTPark Bucharest West. Cred că este o dovadă clară că sunt mulțumiți de activitatea CTP în calitate de proprietar și administrator”, a declarat Iuliana Bușcă, Business Development Manager al CTP Romania.

Adaugati comentariu