DKV este pregătită pentru digitalizare

DKV Euro Service, unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, a înființat un departament pentru a dezvolta modele de business digitale. De asemenea, compania a inițiat o cooperare cu acceleratorul și incubatorul de start-up-uri STARTPLATZ.

Odată cu formarea noului departament pentru soluții digitale, DKV Euro Service își extinde expertiza în dezvoltarea unor modele de business digitale. Compania intenționează să câștige de pe urma metodelor de evoluție rapidă și a practicilor de lucru specifice start-up-urilor și a demarat o cooperare cu STARTPLATZ, cel mai mare incubator și accelerator pentru start-up-uri din Renania de Nord Westphalia. Organizația oferă consultanță pentru firmele nou înființate pentru o perioadă de timp cu scopul de a le ajuta să se dezvolte rapid. Devenind membru, DKV va beneficia de experiența și de o rețea vastă de parteneri ai companiei.

Parte din această colaborare, angajații DKV au acces, spre exemplu, la birouri comune la STARTPLATZ Dusseldorf. În plus, aceștia pot aprofunda metode de dezvoltare inovatoare și practici de lucru dinamice din cazuistici ale start-up-urilor și pot participa la evenimente denetworking. „Prin cooperarea cu STARTPLATZ, toate domeniile afacerii noastre vor beneficia de direcțiile inovatoare generate în domeniul start-up-urilor. Asemenea cunoștințe sunt foarte valoroase pentru noi. În primul rând vom putea oferi consultanță și mai bună și mai țintită în cadrul procesului continuu de digitalizare a domeniilor noastre de business. În al doilea rând vom câștiga experiență pentru dezvoltarea viitoare a noilor modele de business digitale”, spune Frank Heimburger, șeful departamentului Digital Solutions la DKV Euro Service.

DKV Euro Service a fost atentă de ceva timp la start-up-uri cu scopul extinderii viitoare a serviciilor sale. În dezvoltarea unui card de combustibil digital, spre exemplu, furnizorul de servicii de stransport lucrează cu un start-up denumit zahlz, care face parte din Q1 Energie AG.

Adaugati comentariu