Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București

Cargus a inaugurat al doilea depozit lângă București și își dublează capacitatea de sortare. Noul centru se află în Dragomirești-Deal (Ilfov) și are o capacitate de sortare de 20.000 de piese / oră. Investiția Cargus a produs peste 250 de noi locuri de muncă.
Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a anunțat inaugurarea celui de-al doilea depozit de lângă București, situat în Dragomirești-Deal (Ilfov). Noul depozit face parte dintr-un proiect de investiții de 7.400.000 de euro și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa 20.000 de piese pe oră.

”Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.

Adaugati comentariu