Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București
Home Logistică Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București
Logistică

Cargus inaugurează al doilea depozit lângă București

77

Cargus a inaugurat al doilea depozit lângă București și își dublează capacitatea de sortare. Noul centru se află în Dragomirești-Deal (Ilfov) și are o capacitate de sortare de 20.000 de piese / oră. Investiția Cargus a produs peste 250 de noi locuri de muncă.Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a anunțat inaugurarea celui de-al doilea depozit de lângă București, situat în Dragomirești-Deal (Ilfov). Noul depozit face parte dintr-un proiect de investiții de 7.400.000 de euro și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa 20.000 de piese pe oră.

”Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...