Cardurile electronice STB de călătorie vor fi vândute începând de luni și în oficiile poștale din București și Ilfov

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va comercializa, începând de luni, carduri electronice de călătorie prin intermediul oficiilor poştale din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

„Societatea de Transport Bucureşti STB SA continuă demersul de implementare a unor metode alternative de plată a titlurilor de călătorie început în anul 2021 şi diversifică oferta serviciilor prin comercializarea cardurilor electronice de călătorie pentru mijloacele de transport în comun de suprafaţă şi metrou, prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română”, se menţionează într-un comunicat al STB.

Astfel, prin cele 72 de oficii poştale din Bucureşti şi 23 de oficii poştale din judeţul Ilfov, se vor pune la dispoziţia persoanelor interesate următoarele titluri de călătorie:

  • 2 călătorii metropolitane – 6 lei;
  • 2 călătorii metropolitane integrate cu metroul – 10 lei;
  • abonament metropolitan 24 ore – 8 lei;
  • abonament metropolitan 72 ore – 20 lei; abonament suprafaţă şi metrou 24 ore – 14 lei;
  • abonament suprafaţă şi metrou 72 ore – 35 lei;
  • abonament suprafaţă/metrou/tren 24 ore – 20 lei;
  • abonament suprafaţă/metrou/tren 72 ore – 40 lei.

Lista oficiilor poştale din Bucureşti şi judeţul Ilfov care vor comercializa titluri de călătorie poate fi consultată pe site-ul STB.

STB mărește aria de acoperire a centrelor de vânzare

Prin acest demers, STB SA îşi măreşte aria de acoperire a centrelor de vânzare din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Și oferă posibilitatea călătorilor să îşi achiziţioneze titluri de călătorie indiferent de locul în care se află şi de modalitatea de plată aleasă. Intenția este ca serviciul de transport să devină unul atractiv, accesibil şi eficient.

Societatea de transport bucureşteană subliniază că plata taxei de călătorie nu este o opţiune, ci o obligaţie. Dar și că acest aspect este foarte important pentru calitatea serviciilor oferite de STB.

„În viitorul apropiat, STB SA va comercializa prin intermediul oficiilor poştale toate titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară”, precizează compania.

Adaugati comentariu