Home Camioane Caravana IVECO STRONG by NATURE
CamioaneNoutati

Caravana IVECO STRONG by NATURE

14

A patra ediție a caravanei IVECO organizata de dealerul de proprietate IVECO TRUCK SERVICES s-a încheiat odată cu etapa desfășurată la sediul din Glina. Principalul motiv al organizarii caravanei IVECO STRONG by NATURE a fost promovarea pe piața din România a vehiculelor alimentate cu gaz natural comprimat.

Modelele Daily și STRALIS au stat la dispoziția clienților și jurnaliștilor, care au putut pleca în curse demonstrative, alături de șoferii de demo ai companiei. În cadrul Caravanei au fost disponibile pentru teste 11 vehicule cu diferite configurații, alese cât mai variat pentru a putea să răspundă tuturor solicitărilor ce pot veni de la clienți.

Iveco caravana Iulian Costea MG_20180629_123024”Credem că trebuie să protejăm mediul înconjurător, aducând vehicule cu norme de poluare cât mai reduse (sau variante de motorizare nepoluante), venind astfel în ajutorul clienților, care vor avea cheltuieli mai mici cu întreținerea, cu combustibilul, etc. Am inițializat acestă aventură din dorința de a ne întâlni cu partenerii noștri în cadru festiv, mai ales că în luna iunie am aniversat 5 ani de existență ca dealer de proprietate. Luna aniversară a fost una plină de surprize pentru clienții noștri, pentru că la fiecare livrare contractată în iunie am livrat vehiculele împreună cu tablete cu internet gratuit pentru aplicațiile IVECO. Și partea de After Sales a întâmpinat clienții cu voucere cadou sau alte surprize la achiziționarea pieselor sau odată cu intrarea vehiculelor în service”, a declarat Iulian Costea, Director General Iveco Truck Services.

”Credem în aceste ocazii de întâlnire, clienții ne pot vedea în cadrul în care noi ne simțim acasă și nu mai suntem sub presiunea obținerii unui contract. Cu aceste ocazii putem afla mai multe despre dorințele și necesitățile clienților noștri, putem găsi împreună soluții pentru un viitor sustenabil”, a mai spus oficialul Iveco Truck Services.

După finalizarea caravanei IVECO STRONG by NATURE, următorul eveniment important pentru Iveco Truck Services va fi deschiderea centrului de vânzări și service de la Brașov, programată în luna septembrie.

Iveco caravana MG_20180629_114039

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...