Home Noutati Camion Fest, ediția de vară 2021, revine!
Noutati

Camion Fest, ediția de vară 2021, revine!

41

Cefin Trucks a organizat o nouă ediție a evenimentului Camion Fest. Este vorba despre întâlnirea tradițională a tuturor celor interesați de oferte speciale pentru achiziție/trade-in a vehiculelor comerciale rulate.

De această dată, pentru că este perioada Euro 2020, ”pretextul” a fost tocmai sportul rege. În cadrul evenimentului, invitații și-au testat abilitățile sportive pe terenul de fotbal. Și au putut urmări primul meci de la Campionatul European.

Însă, firește, Camion Fest și-a păstrat esența. Căci evenimentul organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvara și toamnă a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 100 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

Camion Fest ediția de vară, expoziție de amploare

“Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clientii cu această ocazie, și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este și divizia de Ford Trucks rulate. Care este în continuă dezvoltare, având din ce în ce mai multe unități ce vin de la clientii noștri, ca urmare a unui buy back sau la sfârșitul contractului de leasing. Acestea au un istoric cunoscut de noi, sunt verificate, finanțabile, cu un preț foarte bun, cu garanție Drive Line, gata de lucru. O altă provocare este relația cu clientii, preocuparea noastră constantă. Este important ca aceștia să se întoarcă la noi pentru orice achiziție, și să găsească o gamă diversă de servicii în ajutorul lor”, declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

În cadrul târgului au fost expuse peste 100 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției. Beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România. Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România. Și, în egală măsură, unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...