Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani Ucraina
Home Noutati Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani, utilizat încă în Ucraina
NoutatiVehicule speciale

Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani, utilizat încă în Ucraina

22

”Camioanele vechi sunt și cele mai bune”, este părerea multor șoferi. Un fel de ”cine nu are un bătrân, să-și cumpere”. Acest lucru este posibil acum, deoarece acest camion de pompieri Mercedes-Benz de 57 de ani este de vânzare în Ucraina.Vehiculul a fost produs de carosierul german Metz pe un șasiu Mercedes-Benz LF 1113. Acest camion de pompieri face parte din legendara familie Mercedes cu capotă semicirculară, produsă timp de mai multe zeci de ani.

Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani UcrainaCamionul fabricat în urmă cu 57 de ani este echipat cu un motor diesel de 5.685 centimetri cubi, care dezvoltă o putere maximă de 126 CP. Transmisia este una mecanică cu 4 viteze. Șasiul a fost proiectat pentru o masă maximă permisă de 10,5 tone. Specific mașinilor de pompieri, cabina este una pentru echipaj, cu patru uși și 5+1 scaune.

Camion de pompieri Mercedes UcrainaScara are indexul DL30, ce exprimă o lungime maximă de 30 de metri. A existat și o versiune cu acționare hidraulică, denumită DL30h.

Revenind la exemplarul nostru, el este de vânzare în Harkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina. Proprietarul cere un preț de 17.900 de dolari, iar până atunci își exprimă disponibilitatea de a închiria camionul pentru diverse evenimente, ca platformă aeriană. Prețul nu este deloc mare, având în vedere și kilometrajul foarte mic, de doar 70.000 km.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...