Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani, utilizat încă în Ucraina

”Camioanele vechi sunt și cele mai bune”, este părerea multor șoferi. Un fel de ”cine nu are un bătrân, să-și cumpere”. Acest lucru este posibil acum, deoarece acest camion de pompieri Mercedes-Benz de 57 de ani este de vânzare în Ucraina.
Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani Ucraina

Vehiculul a fost produs de carosierul german Metz pe un șasiu Mercedes-Benz LF 1113. Acest camion de pompieri face parte din legendara familie Mercedes cu capotă semicirculară, produsă timp de mai multe zeci de ani.

Camion de pompieri Mercedes de 57 de ani UcrainaCamionul fabricat în urmă cu 57 de ani este echipat cu un motor diesel de 5.685 centimetri cubi, care dezvoltă o putere maximă de 126 CP. Transmisia este una mecanică cu 4 viteze. Șasiul a fost proiectat pentru o masă maximă permisă de 10,5 tone. Specific mașinilor de pompieri, cabina este una pentru echipaj, cu patru uși și 5+1 scaune.

Camion de pompieri Mercedes UcrainaScara are indexul DL30, ce exprimă o lungime maximă de 30 de metri. A existat și o versiune cu acționare hidraulică, denumită DL30h.

Revenind la exemplarul nostru, el este de vânzare în Harkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina. Proprietarul cere un preț de 17.900 de dolari, iar până atunci își exprimă disponibilitatea de a închiria camionul pentru diverse evenimente, ca platformă aeriană. Prețul nu este deloc mare, având în vedere și kilometrajul foarte mic, de doar 70.000 km.

Adaugati comentariu