Home Camioane Camioane Ford Trucks pentru Vogue Trading
CamioaneTransportatori

Camioane Ford Trucks pentru Vogue Trading

41

După câteva luni de folosire a cinci autotractoare pentru transporturi pe distanțe medii și lungi, compania Vogue Trading a comandat încă două camioane Ford Trucks, de această dată pentru distribuție sub temperatură controlată.

Ford Trucks se poziționează ca un veritabil partener pentru clienții săi, cărora le oferă nu doar un produs robust și fiabil, ci și o serie de servicii special concepute pentru a asigura creșterea eficienței activității. Unul dintre cei mai importanți clienți Ford Trucks este Vogue Trading Company, companie cu o experiență de peste 25 de ani în oferirea de servicii de transport pentru companii din domeniul FMCG.

”Salutăm intrarea pe piața românească a brandului Ford Trucks. Gama de vehicule oferite mizează pe optimizarea costurilor de utilizare – aspect deloc de neglijat pentru o companie în analizele pe care le derulează atât pe termen scurt, cât și lung”, a declarat Marian Filip, administrator al Vogue Trading Company.

În prima etapă, după un proces de analiză a produselor Ford Trucks, Vogue Trading Company a optat pentru achiziția a cinci autotractoare 1848 XHR destinate transportului de mărfuri pe distanțe medii și lungi. Principalele caracteristici luate în considerare în procesul deciziei de achiziție au fost costurile de consum, de utilizare și de mentenanță raportate la performanțele oferite de autotractorul Ford Trucks 1848 XHR.

Un alt avantaj important de care a beneficiat Vogue Trading Company a fost soluția de finanțare adaptată, pusă la dispoziție de Ford Trucks în colaborare cu partenerul sau Unicredit Fleet Management. Astfel, pe lângă predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor, soluția oferită a adus o dată în plus optimizarea costurilor operaționale.

După câteva luni de exploatare a autotractoarelor Ford Trucks, Vogue Trading Company a decis achiziționarea unei alte game de vehicule comerciale a mărcii. De această dată, compania a optat pentru două camioane Ford Trucks 1833 LR, carosate cu suprastructură frigorifică pentru transport de mărfuri sub temperatură controlată.

Parteneriatul dezvoltat între Ford Trucks și Vogue Trading Company ia în calcul și serviciile post vânzare. În prezent, Ford Trucks pune la dispoziția clienților săi centre de service și vânzări în 12 orașe mari din România (București, Constanța, Brașov, Craiova, Deva, Arad, Timișoara, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare), asigurând o proximitate de cel mult o oră și 30 de minute pe întreg teritoriul țării.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...