Home Logistică Bosch lansează pe piață RevX
Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

66

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai mari expoziții de camioane grele din America de Nord, Mid-American Trucking Show.

RevX este un instrument de conectare, dezvoltat pentru a simplifica căutarea unei încărcături optime și a reduce milele goale. De asemenea, soluția va optimiza logistica prin consolidarea livrărilor pe piața spot și va veni în ajutorul dispecerilor să găsească mai ușor cea mai bună încărcătură disponibilă. Noul serviciu bazat pe cloud de la Bosch oferă într-un singur loc, mai multe rezultate din mai multe surse, calculează profiturile și ajută dispecerii să elimine kilometrii goi.

RevX este al doilea produs lansat de Bosch pe Sistemul de Operare Logistic (L.OS) al companiei, care a debutat anul trecut în Europa, India și Statele Unite. Platforma L.OS are ca scop simplificarea tehnologiei și proceselor operaționale din industria transporturilor și a logisticii. Aceasta este deschisă tuturor furnizorilor de soluții logistice pentru a facilita interacțiunea armonioasă a serviciilor și a datelor pentru companiile care activează în domeniul logisticii. De la debutul său, au fost integrate în platforma globală mai mult de 60 de soluții, inclusiv 17 în SUA.

În viitor, Bosch intenționează să ofere noi funcționalități sporite în cadrul RevX pentru subiecte care variază de la rezultatele căutării într-un programator până la prognozarea capacității driverului și a echipamentelor pentru încărcături cu până la o săptămână în viitor, planificare îmbunătățită a încărcăturii și fluxurile proceselor – toate dintr-o singură sursă. RevX va utiliza inteligența artificială pentru a transforma căutările pe milioane de sarcini potențiale în recomandări pentru cea mai bună sarcină și va oferi o comunicare cu un singur clic pentru a se asigura că dispecerii asigură rapid sarcinile generatoare de venituri, reducând la minimum introducerea manuală de date și erorile.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...