Home Transportatori Rutier Alternative de transport accesibile spre Aeroportul Otopeni
RutierTransportatori

Alternative de transport accesibile spre Aeroportul Otopeni

32

FlixBus va colabora în România cu Transfero pentru a oferi alternative de transport către Aeroportul Otopeni. Transfero este un operator de transport local consacrat pe segmentul de servicii de transfer spre aeroport. FlixBus operează cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa.

Pasagerii vor avea la dispoziție 10 curse zilnice spre Aeroportul Otopeni, biletele pot fi deja rezervate. Autocarele Transfero vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus”.

Prin intermediul acestui parteneriat, călătorii din 11 localități din regiunea Moldova vor avea acces la o alternativă de transport sigură și confortabilă pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni. Printre orașele deservite se numără Focșani, Buzău, Vaslui și Râmnicu Sărăt. Autocarele și microbuzele care operează aceste rute circulă cu o frecvență de 10/11 plecări pe zi.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus. Dar și din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Transfero.

La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii. Localități cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii.

Transport regulat spre și dinspre cele mai mari aeroporturi

În Europa, FlixBus oferă curse regulate cu autocarul spre și dinspre cele mai mari aeroporturi. Peste 57 de aeroporturi sunt deservite de autocarele verzi. Inclusiv unele dintre cele mai aglomerate. Precum Charles de Gaulle (Franța), Frankfurt (Germania) sau Milano Malpensa (Italia).

„Peste 100 de milioane de persoane au călătorit în Europa cu FlixBus. Ne dorim să schimbăm viziunea tradițională asupra călătoriilor pe distanțe lungi. Și susținem tranziția către shared mobility și digitalizarea serviciilor de transport. Prin parteneriatul cu Transfero, unul dintre operatorii consacrați pe acest segment, facem un pas important spre oferirea unei experiențe de rezervare digitală pasagerilor din România. În plus, în acest mod, călătorii care nu au un autoturism personal sau cei care nu vor să își facă griji cu parcarea la aeroport au o alternativă de transport confortabilă și accesibilă”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România.

„Călătoria începe de acasă! Încercăm să le insuflăm acest aspect clienților noștr. Și unul dintre motivele pentru care aceștia ne aleg ca parteneri de drum este faptul că încercăm permanent să le înțelegem nevoile și apoi le îndeplinim. Avem grijă să aibă o călătorie relaxantă, lipsită de orice incident neplăcut. Și avem o echipă de profesioniști ce analizează în permanență orarul de zbor al companiilor pentru a respecta programul fiecăruia”, a declarat Lucian Costin, fondatorul Transfero.

Flota de autocare alcătuită din 10 autocare și 20 de microbuze de cea mai nouă generație oferă servicii on board precum: Wi-Fi gratuit, televizor și prize USB pentru ca pasagerii să beneficieze de o călătorie plăcută și confortabilă.

Digitalizarea călătoriei cu autocarul și experiența locală – formulă de succes la nivel global

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Astfel, FlixBus a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a devenit al doilea cel mai mare jucător de pe piața din SUA. Recent, compania tech de servicii de mobilitate a anunțat intrarea pe piața din Brazilia, în urma unei runde de investiții de finanțare de peste $650 milioane. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România din peste 100 de localități spre 14 țări din Europa. Printre aeroporturile conectate prin intermediul curselor directe din România se numără Aeroportul Internațional din Viena și Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta.

FlixBus a anunțat recent curse cu autocarul spre câteva dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe litoralul Bulgariei, precum Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena și Kavarna pentru a susține reluarea turismului internațional.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...