Home Camioane Actros L Driver Extent+, ediție în doar 150 de unități
Camioane

Actros L Driver Extent+, ediție în doar 150 de unități

42

Actros L Driver Extent+ este ultima propunere a celor de la Mercedes-Benz. Vorbim despre o ediție limitată a modelului de vârf al gamei constructorului.

Actros L Driver Extent+, spune constructorul, potențează modelul premium de camion și oferă o experiență de condus de neuitat. Noul model este disponibil în numai 150 de unități ce frapează prin designul exclusivist și confortul de primă clasă.

Panoul frontal al modelului include inscripția Actros L într-un crom închis, elegant. În plus, o inserție argintie care subliniază linia de demarcație dintre parasolarul parbrizului și acoperiș identifică vizibil camionul ca fiind un model exclusivist – Driver Extent+ – și o ediție specială limitată.

Autocamionul este prevăzut cu autocolante exclusive în gri mat. Acestea adaugă accente de culoare sub geamurile laterale, pe parasolar, ornamentele laterale și partea frontală.

Culoarea cabinei poate fi aleasă de către client. Panoul de culoare negru închis face ca partea frontală a vehiculului să fie mai expresivă, iar steaua Mercedes-Benz iluminată să fie și mai strălucitoare. Iar cele 4 faruri rotunde cu tehnologie LED integrate în parasolar îmbunătățesc vizibilitatea șoferilor în orice condiții meteorologice.

Șasiul este închis cu cadre din aluminiu care completează treptele standard. Iar punțile față și spate sunt echipate cu jante, capace și prezoane cu vopsea neagră sau din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Interior special pentru Actros L Driver Extent+

Și interiorul beneficiază de plusuri evidente. Șoferul sau pasagerul le descoperă după ce au primit ”urarea” luminoasă de bun venit cu inscripția Mercedes-Benz. Și, evident, au urcat treptele de acces din oțel inoxidabil.

În cabină, iluminarea ambientală cu un total de 138 de LED-uri asigură o lumină plăcută și indirectă. Aceasta poate fi reglată individual în ceea ce privește culoarea și intensitatea.

O altă caracteristică specială este mini-cafeteiera specială, cu un design integrat în cel al interiorului. Ea poate fi depozitată cu ușurință în suportul pentru pahare datorită dimensiunii sale practice.

În plus, dispozitivul antifurt CabLock asigură o protecție sporită pentru șoferi. Sistemul poate fi blocat și deschis independent de sistemul de închidere centralizată.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...