A început Camion Fest – ediția Toamnă 2018

În perioada 12-13 octombrie se derulează Camion Fest (Ediția de Toamnă 2018), evenimentul tradițional organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă și primăvară. Noutatea acestei ediții constă în prezentare unei game largi de vehicule comerciale rulate premium și oferirea unui premiu special - o excursie la munte pentru primii 5 cumpărători.
Camion Fest editia Toamna 2018

Mai exact, este oferit un voucher cadou la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov pentru primele cinci comenzi din cadrul evenimentului. Primele două contracte au fost semnate încă din primele ore de desfășurare a evenimentului.

În plus, Cefin Trucks a pregătit și o gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, alături de Camioane Premium, refinanțabile, sunt oferite reduceri de până la 2000 de euro.

”În cadrul evenimentelor Camion Fest ne dorim să consolidăm relația cu clienții noștri și să creăm un prilej de interacțiune în zona care ne pasionează pe toți – vehiculele comerciale. Și prin această serie de evenimente dorim să subliniem încă o dată calitatea serviciilor Cefin Trucks. Suntem convinși că ne poziționăm printre cele mai mari companii specializate în livrarea de vehicule comerciale și ne bucurăm să anunțăm creșterea vânzarilor cu aproximativ 20% și în 2018 comparativ cu 2017”, a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks.

Cefin își așteaptă vizitatorii astăzi până la ora 17:00 și sâmbătă (13 octombrie) între orele 10:00-14:00.

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.

Camion Fest editia Toamna 2018Camion Fest editia Toamna 2018

Adaugati comentariu