noul sprinter gama
Home Noutati Prețuri în România pentru noul Mercedes-Benz Sprinter
Noutati

Prețuri în România pentru noul Mercedes-Benz Sprinter

69

Mercedes-Benz a anunțat prețurile pentru noua generație Sprinter. Noul model este disponibil în showroom-urile centrelor autorizate din țară cu prețuri pornind de la 18.655 euro (fără TVA) pentru versiunea standard cu tracțiune față.Astfel, Sprinter Șasiu cu tracţiune față poate fi achiziționat la prețuri începând de la 18.655 euro pentru modelul 211 CDI FWD și de la 21.197 de euro pentru modelul 311 CDI FWD. De asemenea, Sprinter Furgon cu tracțiune față este disponibil pentru achiziții la prețuri începând de la 19.393 euro pentru modelul 211 CDI FWD și de la 21.880 euro pentru 311 CDI FWD.

Noua generație Sprinter vine cu peste 1.700 de variante de configurare. Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, șasiu, cap-tractor, trei configurații diferite de tracțiune (inclusiv, în premieră, tracțiune pe puntea față), variantele diferite de cabină, de lungime a caroseriei, tonaj, înălțime a compartimentului de marfă și numeroasele opțiuni de individualizare, toate acestea permit configurarea autovehiculului într-o gamă largă de posibilităţi. Această modularitate înaltă definește viziunea noului concept Sprinter, care răspunde perfect atât cerințelor specifice domeniului de utilizare, cât și necesităților diferitelor segmente de clienți.

Gama de aplicații ale noului Sprinter include, de exemplu, serviciile de curierat, transportul de mărfuri pe distanțe mai mari sau soluția ideală pentru service-urile care utilizează autovehiculul ca atelier mecanic mobil. Noul Sprinter poate fi folosit de asemenea ca rulotă sau autovehicul dedicat transportului de persoane, cât și pentru servicii medicale de urgență. Domeniile de utilizare sunt la fel de diverse ca aplicațiile noului Sprinter, dat fiind că noul model furnizează servicii care acoperă toate cerințele, atât pentru proprietarii cu valori tradiționale, cât și pentru administratorii flotelor, cunoscuți pentru atenția ridicată acordată costurilor. Grupul de piață relativ recent format din managerii start-up-urilor, de exemplu cei care oferă servicii de curierat în mediul urban, precum și cei care se gândesc la o carieră orientată spre viitor, cu un obiectiv clar de mobilitate durabilă, beneficiază acum de soluția optimă pentru afacerile lor.

Alte două noi caracteristici se adaugă la lista de noutăți ale Sprinter: pe lângă tradiționalele sisteme cu tracțiune pe puntea din spate, respectiv tracțiune integrală, noul Sprinter are acum și tracțiune pe puntea din față. Sarcina utilă a acestei versiuni este cu 50 kg mai mare decât în cazul versiunii cu tracțiune spate. Podeaua compartimentului de marfă, poziționată cu 80 mm mai jos, facilitează operațiunile de încărcare/descărcare. Varianta Sprinter ”cap tractor” reprezintă un pas înainte pentru piața de curierat, aflată în continuă creștere. Această versiune poate fi comandată doar de carosieri, iar în combinație cu tracțiunea pe puntea din față, permite o sferă de aplicare maximă pentru autovehiculele realizate la comandă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...