Cargo&Bus 271 FloteAuto54 aprilie 2019
Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 271, ediția aprilie 2019
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 271, ediția aprilie 2019

9

A apărut numărul 271 al revistei Cargo&Bus, aprilie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.Materialul de deschidere este un test cu măsurători cu Renault T într-o configurație foarte apreciată pentru transporturile pe distanțe lungi: motor de 13 litri de 480 CP și cabină High.

Coperta Cargo&Bus 271 aprilie 2019În acest număr vorbim și despre F-MAX Open Days, turneul de prezentare al noului autotractor Ford Trucks în România.

Interviul lunii îl are ca invitat pe Peter Eriksson, director al Volvo Group Trucks România. Constructorul suedez mai este prezent în această ediție cu noul Volvo FH cu I-Save, mai economic cu până la 7%.

Un alt eveniment important pe plan intern este parteneriatul dintre Ziegler și MHS Holding, care vor asambla mașini de pompieri în România, pe șasiuri MAN.

În rubrica de construcții vorbim pe larg despre noutățile prezentate la expoziția Bauma. În secțiunea destinată vehiculelor comerciale ușoare avem prezentare pe larg a noii generații Iveco Daily. La capitolul legislație analizăm efectele adoptării Pachetului Mobilitate 1.

În rubrica de vânzări studiem statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din prima lună a anului 2019.

În secțiunea de transport de persoane vorbim despre primul autobuz electric Mercedes-Benz eCitaro cu 12 pachete de baterii.

Coperta FloteAuto 54 aprilie 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 54 al revistei FloteAuto (Aprilie 2019) puteți găsi un test comparativ cu două modele sedan foarte apreciate de companiile din România: Renault Megane 1.3 TCE și Hyundai Elantra 1.6L. Modelele electrificate sunt foarte bine reprezentate în acest număr, cu primul test pentru electricul Kia e-Soul, dar și unul cu hibridul Toyota Corolla Sedan Hybrid. Utilitara testată în această ediție este tot una electrică: Renault Kangoo Z.E. cu noua baterie de 33 kWh. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...

Noutati

Daimler Truck & Bus România plantează câte un copac pentru fiecare vehicul comercial nou înmatriculat anul trecut

Daimler Truck & Bus România, subsidiara locală a producătorului german de autocamioane...