Cefin
Home Camioane Vlase Internațional a cumpărat 16 autotractoare Ford Trucks
CamioaneNoutatiTransportatori

Vlase Internațional a cumpărat 16 autotractoare Ford Trucks

17

După o perioadă de testare de 3 luni si 30 000 de kilometri parcurși, compania Vlase Internațional a decis achiziția a 16 autotractoare Ford Trucks, care vor fi utilizate în transport internațional cu cisternă. Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție s-a numărat experiența brandului și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks.

”Ford a trecut prin două razboaie mondiale, iar furnizorii de ansamble și subansamble sunt renumiți, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar dacă asamblarea se face, asa cum obisnuiesc si alti producatori renumiți, în Turcia. Din punct de vedere tehnic și al exploatării, camionul Ford este o mașină prietenoasă și ușor de lucrat cu ea”, a declarat Gheorghe Vlase, administratorul companiei Vlase Internațional.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Ford Ecotorq de 13 litri, care dezvoltă 480 CP și un cuplu maxim de 2500 Nm, dar în același timp oferă și un consum redus de combustibil. Cabina Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficienta stil condus) si funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este dat de faptul ca cele 16 vehiculele Ford Trucks sunt achiziționate cu contracte de service. ”Nu am teama de a ramane în drum, pentru ca Ford are și ateliere mobile. Am fost placut surprins de câte parteneriate are producatorul”, a mai precizat Gheorghe Vlase.

Rețeaua națională de service Ford Trucks asigura clienților intervenții în cel mai scurt timp atât locațiile din țară (București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brasov) cât și prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...