Home Servicii UTA își extinde rețeaua în Rusia și Belarus
Servicii

UTA își extinde rețeaua în Rusia și Belarus

39

UTA și-a extins rețeaua de puncte de acceptanță pe teritoriul european. Acum, clienții furnizorului de carduri de alimentare și servicii pot alimenta fără cash, prin intermediul cardului UTA, în peste 2.100 de stații de alimentare LUKOIL din Rusia și în 83 din Belarus.Parteneriatul strategic cu LICARD Euroservices GmbH, care aparține grupului LUKOIL, a fost extins. Firma își oferea deja serviciile în puncte de alimentare selectate din Bulgaria și din întreaga rețea din România. Cu cele 2.200 de stații care au fost adăugate în Rusia și în Belarus, rețeaua de alimentare est-europeană a UTA a fost extinsă la un total de peste 12.000 de stații.

”Cooperarea cu UTA ne aduce un potențial imens. Cu un partener atât de puternic și de loial de partea noastră, putem să îndreptăm firmele de transport europene, în viitor, către stațiile noastre LUKOIL din Europa de Est și Rusia”, a declarat Kirill Vorobyev, Director General al LICARD Euroservices GmbH.

În schimb, UTA beneficiază de combustibilul cu preț avantajos în Rusia. ”La începutul anului, ne-am întărit prezența în Europa de Est. Ne bucurăm foarte mult că le putem furniza clienților noștri o ofertă imbatabilă, acum și pe această piață importantă de tranzit și destinație. Astfel, rețeaua noastră se extinde la peste 44.000 de stații de alimentare din 37 de țări europene”, a declarat Volker Huber, CEO al UTA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...