UTA își extinde rețeaua în Rusia și Belarus

UTA și-a extins rețeaua de puncte de acceptanță pe teritoriul european. Acum, clienții furnizorului de carduri de alimentare și servicii pot alimenta fără cash, prin intermediul cardului UTA, în peste 2.100 de stații de alimentare LUKOIL din Rusia și în 83 din Belarus.

Parteneriatul strategic cu LICARD Euroservices GmbH, care aparține grupului LUKOIL, a fost extins. Firma își oferea deja serviciile în puncte de alimentare selectate din Bulgaria și din întreaga rețea din România. Cu cele 2.200 de stații care au fost adăugate în Rusia și în Belarus, rețeaua de alimentare est-europeană a UTA a fost extinsă la un total de peste 12.000 de stații.

”Cooperarea cu UTA ne aduce un potențial imens. Cu un partener atât de puternic și de loial de partea noastră, putem să îndreptăm firmele de transport europene, în viitor, către stațiile noastre LUKOIL din Europa de Est și Rusia”, a declarat Kirill Vorobyev, Director General al LICARD Euroservices GmbH.

În schimb, UTA beneficiază de combustibilul cu preț avantajos în Rusia. ”La începutul anului, ne-am întărit prezența în Europa de Est. Ne bucurăm foarte mult că le putem furniza clienților noștri o ofertă imbatabilă, acum și pe această piață importantă de tranzit și destinație. Astfel, rețeaua noastră se extinde la peste 44.000 de stații de alimentare din 37 de țări europene”, a declarat Volker Huber, CEO al UTA.

Adaugati comentariu