UTA își extinde prezența pe piață în Europa de Est

UNION Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) a preluat 51% din părțile sociale ale Agenției poloneze de distribuție Timex Card, cea mai mare achiziție din istoria companiei. Prin urmare, furnizorul de mobilitate dispune de o prezență puternică directă în Polonia, în țările baltice și în Ucraina.
UTA

Din acest moment, Agenția poloneză Timex Card SP reprezintă UTA pe piața din Polonia, Estonia, Letonia, Lituania și Ucraina. În paralel cu preluarea, furnizorul de servicii de mobilitate își consolidează acum și activitatea economică din Bulgaria, prin dezvoltarea unei organizații. Prin cumpărarea participației, UTA își extinde prezența pe piață în Europa Centrală și de Est și poate accelera într-un mod mai eficient dezvoltarea produselor sale în această regiune de dezvoltare extrem de dinamică. Până la urma, Polonia, una dintre piețele internaționale principale de transport din Europa, și țările baltice reprezintă aproape 35% din piața europeană a cabotajului (exprimată în tonă per kilometru).

„Prin intermediul tranzacției ne apropiem și mai mult de client și putem oferi într-un ritm mai rapid produse și servicii noi. În consecință, prin achiziție ne dorim, de asemenea, să ne majorăm cota de piață în rândul companiilor de transport de mărfuri comerciale și, în același timp, în rândul autoturismelor și vehiculelor folosite de sub 3,5 tone“, declară Volker Huber, Președintele Consiliului de administrație al UTA.

În prezent, aproximativ 1.800 transportatori din cele șase țări utilizează soluțiile UTA, care, pe lângă numeroase servicii de mobilitate, cuprind soluții interoperabile privind taxele de drum și care asigură accesul la o rețea de peste 55.000 puncte de acceptare.

„În concordanță cu strategia noastră de dezvoltare privind soluțiile pentru flote și pentru mobilitate, al căror scop este, printre altele, extinderea vânzării de soluții UTA, aceste tranzacții ne vor permite să ne consolidăm într-un ritm mai rapid prezența pe piețele emergente puternice“, spune Antoine Dumurgier, Chief Operating Officer al Edenred Fleet & Mobility Solutions.

Adaugati comentariu