serviciu internațional de transport
Home Logistică UPS extinde serviciul Worldwide Express
Logistică

UPS extinde serviciul Worldwide Express

35

UPS extinde către 14 țări noi serviciul Worldwide Express, parte a setului de servicii internaționale de transport UPS, care garantează livrări în zile și la ore precise pentru expediții urgente.Această extindere la nivel global include, de asemenea, timpi de preluare mai târzii, timpi de tranzit îmbunătățiți și livrarea sâmbăta în șapte țări din ISMEA, din dorința de a conecta mai bine companiile la rețeaua logistică UPS la nivel global, demonstrând astfel orientarea strategică a companiei către piețele internaționale care înregistrează o creștere puternică.

”Acum, clienții pot alege UPS pentru a fi mai competitivi la nivel global, oferindu-le servicii de livare la ore precise, de care au nevoile companiile din întreaga lume. Prin îmbunătățirea timpilor de tranzit și creșterea numărului de țări deservite, clienții noștri au mai multe opțiuni de livrare, pentru a răspunde mai bine nevoilor critice ale clienților”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS International.

Îmbunătățirile aduse serviciilor care garantează livrarea în zile și la ore precise sunt disponibile în America de Sud și Centrală, inclusiv Panama, unde clienții pot beneficia de avantajele oferite de zona de liber schimb Colón, plus Europa, Orientul Mijlociu și Africa, inclusiv Nigeria, cea mai mare economie din Africa, după PIB și numărul populației.

UPS a extins, de asemenea, serviciile expres pe piețele cheie, adăugând noi coduri poștale în 26 de țări europene, precum și pe alte piețe cu o creștere puternică, precum Coreea de Sud, China, Hong Kong, Indonezia și Singapore, țări care au depășit creșterea anuală a PIB pe cap de locuitor de 3,5% în ultimii 50 de ani. Clienții UPS pot beneficia și de servicii de brokeraj vamal în noile zone extinse.

UPS a lansat, de asemenea, serviciul de livrare sâmbăta în șapte țări ISMEA, timpi mai târzii de preluare în 22 de țări europene, ore limită mai târzii în cinci țări din Asia. Orele de preluare și orele limită mai târzii oferă beneficii companiilor, cum ar fi mai mult timp pentru producție și procesul de distribuție a comenzilor.

Pentru clienții cu nevoi urgente de transport marfă, UPS Worldwide Express Freight Midday oferă acum livrări internaționale paletizate la ore precise, la peste 39.000 de coduri poștale noi în Europa. Codurile poștale suplimentare măresc suprafața în care este disponibil acest serviciu garantat de cinci ori, permițând expediții în peste 35 de țări și teritorii și posibilitatea de a primi pachete din peste 70 de țări și teritorii.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...