serviciu internațional de transport
Home Logistică UPS expediază coletele internaționale din SUA cu o zi mai devreme
Logistică

UPS expediază coletele internaționale din SUA cu o zi mai devreme

45

Companiile din SUA care programează ridicarea coletelor într-o zi de sâmbătă și care fac expediții către una dintre cele 57 de piețe internaționale cheie vor beneficia de procesarea și expedierea coletului sâmbătă, iar acesta va ajunge la destinație luni, cu o zi mai devreme față de timpii anteriori de tranzit oferiți de UPS.Țările de destinație se află în America de Nord, America de Sud, Europa și Asia-Pacific. Mai multe destinații vor fi adăugate în decursul acestui an.

”O zi reprezintă o diferență enormă atunci când vine vorba despre clienții internaționali care plasează o comandă. Acest serviciu deschide o plajă largă de oportunități pentru companiile din SUA, în special pentru companiile online mici și mijlocii, care doresc să își exporte produsele pe piețele internaționale în creștere. Prin conectarea retailerilor online la rețeaua logistică internațională a UPS, îi ajutăm să răspundă mult mai bine așteptărilor clienților și să concureze cu retailerii online de pe piețele locale”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS International.

Noul serviciu de ridicare a comenzii de export sâmbăta va aduce beneficii companiilor din SUA care vor să expedieze colete șase zile pe săptămână sau celor care au nevoie de livrare rapidă pentru comenzile din weekend. Odată cu acest serviciu este extins portofoliul UPS existent, care include pentru clienții din SUA servicii la sol de livrare și de ridicare a coletelor sâmbăta, lansate în 2017 și care a reprezentat una dintre dintre cele mai mari îmbunătățiri a timpilor de tranzit din istoria de 110 ani a companiei.

Activitatea de export implică multiple beneficii pentru companii. Pe lângă deschiderea unor oportunități de atragere de clienți și parteneri noi, asigură și o diversificare suplimentară a veniturilor. Companiile care exportă în mai multe țări au cu 8,5% mai puține șanse să intre în faliment, față de companiile care nu exportă.

Îmbunătățirea serviciilor UPS înseamnă și un risc mai scăzut de abandon al produselor din coșul de cumpărături de către clienții online, deoarece un serviciu de livrare mai rapid crește competitivitatea online și oferă notorietate internațională retailerilor online. Retailerii online din SUA care își extind prezența la nivel internațional raportează mai puține vânzări pierdute, datorită opțiunilor livrare din stoc și a altor soluții de e-fulfillment UPS.

Multiple industrii cu o bază de clienți globală, de la companii auto și high-tech până la furnizori de servicii medicale pot beneficia de această zi de operare suplimentară. Acest lucru le permite să adauge o a șasea zi de livrare la nivel internațional oferindu-le astfel oportunitatea să își ruleze stocurile mai rapid, să își utilizeze spațiul mai eficient și să își crească productivitatea.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...