Un nou sistem de taxare în Polonia

Din 30 septembrie 2021, sistemul viaTOLL din Polonia va fi scos din funcţiune și va fi înlocuit cu un nou sistem. Este vorba despre cel denumit eToll, bazat pe sateliți.

Pentru a gestiona trecerea la noul sistem de taxare, DKV Mobility le va oferi în curând clienților săi un portal de înregistrare. Prin intermediul acestui portal poate fi gestionată convenabil înrolarea la noul sistem de taxare. Ca și schimbul de aparate de taxare. Până la sfârșitul lunii septembrie, toate dispozitivele viaTOLL aflate în circulație rămân valabile.

Între timp, clienții se pot preînregistra pentru eToll. Și o pot face aici: e-toll Polonia (dkv-mobility.com). Prin preînregistrare, clienții pot beneficia de o tranziție timpurie și ușoară și pot obține noi actualizări rapid.

„Am făcut toate pregătirile necesare. Și le permitem clienților noștri să treacă în mod convenabil la noul sistem de taxare polonez”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Clienții noștri pot folosi în continuare aparatele existente până la sfârșitul lunii septembrie și în curând vor putea trece ușor la eToll prin intermediul portalului nostru de înregistrare”.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.dkv-mobility.com.

DKV Euro Service

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.300 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale. De la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu