TransLogistica Expo – Cel mai mare eveniment din Transport, Logistică, IT și Supply Chain!

Ajunsă la ediția a 4-a, manifestarea expozițională TransLogistica EXPO, cel mai mare eveniment dedicat transportului, logisticii, IT și Supply Chain din România, este organizat în perioada 26-28 septembrie 2018, la Romexpo București.

„Ne bucură să anunțăm că ediția din acest an va fi organizată în noile Pavilioane Romexpo, beneficiind în acest fel de condiții de expunere la nivel internațional. Ediția din acest an se desfașoară pe o suprafață de 4500 mp la interior și 2500 la exterior, însemnând o creștere de 300% față de ediția de start. Și pentru acest lucru mulțumim tuturor celor care au încredere și sunt alături de noi de fiecare dată, în dorința de a impune România pe harta evenimentelor majore din Regiune”, a declarat Victoria Lupu – directorul evenimentului.

Când spui TransLogistica EXPO spui de fapt 7 evenimente sub același acoperiș, 3 zile expoziționale pline de evenimente organizate în paralel și la care cei peste 8500 de vizitatori – top manageri, responsabili de departamente de transport și centre logistice, deținători de flote și parcuri industriale, manageri de aprovizionare/transport și management/securitate trafic și stocuri, pot afla ultimele noutăți, lărgi parteneriatele profesionale și semna noi contracte.

  • TransLogistica EXPO – Expoziția de transport, logistica
  • SALONUL CAMIONULUI – Trucks & busses SHOW
  • ROMÂNIA 100 -Conferința internațională de deschidere
  • GREEN Logistica – Forum dedicat soluțiilor „verzi”și inovatiilor din industrie
  • TransLogistica COOL – Forum dedicat transportului și depozitării cu temperatura controlată
  • TARGUL DE JOBURI in transport și logistică
  • CARIERE TransLogistica – Masa rotundă angajat – angajator – formator
  • GALA TransLogistica CSR.

Deschiderea oficială a celei de-a 4-a ediție a Salonului Internațional de Transport și Logistica-TransLogistica EXPO are loc pe 26 septembrie, urmată, în mod tradițional de Conferința Internațională de deschidere – ROMÂNIA 100. Conferința, organizată sub semnul Centenarului României Moderne, dar al erei digitale, are ca invitați peste 350 personalități ale vieții economice și oficialități din Ministerele de resort, Comisiile de transport din Senat și Camera Deputaților, ambasadori și diplomați ai țărilor tradițional partenere în schimbul de mărfuri, președinți ai camerelor bilaterale, cu precădere ale țărilor străbătute de culoarele de transport IV, VIII, IX, dar și Silk Road, asociații profesionale, agenții de dezvoltare regională. Li se vor alătura factori de decizie din top 100 companii din transport, logistică, intralogistică, IT și supply chain, dar și producție, import-export și cercetare-dezvoltare.

Detalii privind agenda, invitații și participarea la TransLogistica Expo sau la evenimentele conexe, puteți solicita pe adresa office@translogistica.ro sau la telefon: +40 740 227 436, persoana de contact, Emanuela Iordan, PR TransLogistica EXPO.

Adaugati comentariu