Home Camioane TH Trucks a livrat un camion DAF de ultimă generație către liderul pieței locale de curierat, FAN Courier
Camioane

TH Trucks a livrat un camion DAF de ultimă generație către liderul pieței locale de curierat, FAN Courier

64

TH Trucks, unicul distribuitor DAF în România, anunță livrarea primului camion DAF către liderul pieței locale de curierat, FAN Courier.

Astfel, FAN Courier și-a completat flota de vehicule pentru transportul coletelor cu un camion DAF de ultimă generație, dotat cu tehnologii inovatoare, care optimizează eficiența, siguranța și sustenabilitatea transportului rutier.

După o testare demo complexă, echipa de management a FAN Courier a fost impresionată de calitatea, performanța și vizibilitatea camionului DAF livrat și a fost integrat rapid în flota companiei.

”Alegerea unui camion DAF reprezintă o decizie inspirată a companiei FAN Courier. Suntem mândri să le oferim un vehicul de încredere, care va contribui la creșterea eficienței operaționale și la îmbunătățirea calității serviciilor companiei și ale curieratului din România, în ansamblu. Rămânem, în continuare, dedicați clienților noștri, oferindu-le produse și soluții inovatoare, iar această achiziție este o confirmare a parteneriatului solid pe care îl avem cu clienții noștri, bazat pe calitate și încredere”, a declarat Sandu Stoica – CEO TH Trucks.

”De la început, principalul nostru deziderat a fost acela de a oferi servicii de calitate și de a căuta constant soluții de îmbunătățire a acestora, cu scopul de a menține activitatea noastră la standarde înalte și de a satisface nevoile diversificate și în creștere ale clienților. Suntem convinși că serviciile noastre de livrare vor beneficia din plin de fiabilitatea și performanța camionului DAF, care se ridică la nivelul cerințelor actuale din industrie. Prin această achiziție, FAN Courier își diversifică soluțiile de transport cu un autovehicul eficient, sigur și performant, care ne va ajuta să fim mai buni și să ajungem mai rapid oriunde, cu plăcere!”, a declarat Adrian Țigănuș, Fleet Director FAN Courier.

Camionul livrat de către TH Trucks este un DAF XF, dotat cu un motor diesel de 483 CP, cu o frână de motor MX engine brake, de peste 490 CP, cuplat la o transmisie de generație nouă ZF Traxon, cu 12 trepte și un raport în puntea spate dedicat transportului regional. Pe lângă acestea, la bordul camionului avem tehnologii de siguranță active și pasive, dar și numeroase opționale, menite să aducă aport în confortul șoferului.

Acest camion a primit titlul de Green Truck 2023, deci este o alegere viabilă, care protejează și mediul înconjurător.

Prin această tranzacție, TH Trucks și FAN Courier își consolidează atât poziția de lider pe cele două piețe pe care activează, cât și parteneriatul solid dintre cele două companii, ale căror valori comune pun accentul pe siguranță, eficiență și sustenabilitate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...