DKV Mobility inițiază un parteneriat cu JET în Austria

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde constant rețeaua de acceptare.

De acum, clienții furnizorului își pot deconta tranzacțiile de alimentare cu combustibil prin DKV CARD în toate cele 161 de benzinării JET din Austria. Și au, de asemenea, acces la aproximativ 100 de spălătorii auto de tip portal. Stațiile partenere pot fi găsite prin intermediul aplicației DKV Mobility și al planificatorului online de rute, DKV Maps.

„Grație parteneriatului cu JET în Austria, putem oferi clienților noștri acces la 161 de stații la prețuri foarte atractive și echipamente de ultimă generație”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem încântați de această cooperare de succes, pentru a face rețeaua de acceptare din Austria și mai convenabilă pentru clienții noștri.”

Gerhard Entholzer, Manager Fleetcard la JET Tankstellen Austria, este, de asemenea, convins de noul parteneriat: „Prin această cooperare, ne deschidem rețeaua pentru furnizorii de carduri pentru carburanți și servicii, iar acum nu doar că accesăm noi segmente de clienți, ci generăm și un volum de vânzări mai mare în locațiile noastre existente.”

În Europa, DKV Mobility oferă clienților săi acces la aproximativ 64.000 de stații de alimentare în peste 50 de țări.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

Adaugati comentariu