Termenele pentru deschiderea pasajelor de pe Centura Capitalei

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor, a oferit informații despre termenele pentru deschiderea pasajelor de pe Centura Capitalei. Pasajul de la Mogoşoaia va fi finalizat la 1 octombrie 2021, iar cele de la Berceni, Olteniţa şi Domneşti vor fi date în folosinţă anul viitor, a precizat Cătălin Drulă. Care a menționat că aceste lucrări ar fi trebui făcute încă de acum 30 de ani.

”Pasajul de la Mogoşoaia va fi finalizat anul acesta, la 1 octombrie, de un constructor austriac. Am chemat conducerea companiei din Austria, am discutat cu ei. Le mulţumesc că au înţeles să livreze înainte de termen, că înţeleg să-şi respecte blazonul şi să livreze acest lot la 1 octombrie” , a precizat Cătălin Drulă.

Pe de altă parte, ministrul Transporturilor a oferit date și despre termenele pentru pasajele de la Berceni, Olteniţa şi Domnești. Acestea vor fi date în folosinţă anul viitor.

„Mai avem pasaje la Berceni, la Olteniţa, la Domneşti. Toate aceste lucrări merg bine, vor fi livrate anul viitor. Iar pe 28 mai sau la sfârşitul acestei luni avem depunerea de oferte pentru dublarea la 4 benzi a sfertului de inel al Centurii actuale. Între autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi DN5 Bucureşti – Giurgiu. Şi pe sectorul sud-estic, între DN 5 şi autostrada A2, vom face modernizările necesare, iar astfel cele două inele de centură a Bucureştiului să funcţioneze aşa cum a arătat studiul Băncii Europene de Investiţii făcut în 2017-2018, ca un tot unitar, care să scoată traficul de lung-parcurs, traficul periurban şi să reducă poluarea şi timpii de aşteptare”, a încheiat Cătălin Drulă.

Ceitește mai mult pe FloteAuto.

 

Adaugati comentariu