Home Noutati Iveco S-WAY ”La Casa de Papel” pentru Weeda
Noutati

Iveco S-WAY ”La Casa de Papel” pentru Weeda

95

Weeda Transport se laudă cu un model Iveco S-WAY ”La Casa de Papel”, cu o imagine spectaculoasă. Una inspirată de de-acum celebrul serial Netflix cu același nume.

Weeda Transport a achiziționat un Iveco S-WAY cu trei axe și 570 CP. Dar, înainte de a-l pune la treabă, l-a dat pe mâna specialiștilor în design. Șasiul a fost ”închis” cu plăci de oțel pe lateral și o alta, completă, care trece chiar între cele două aripi din spate. Tot în zona spate, observăm o bară de protecție ”daneză”, o cutie de depozitare suplimentară. Dar și două spectaculoase bare LED care oferă lumină suplimentară pentru manevre.

În spatele cabinei, suportul pe care sunt montate evacuările laterale, este decorat cu un W imens. Care maschează într-o manieră spectaculoasă conexiunile pentru furtunuri. Iar în zona față observăm un spoiler suplimentar, cu patru spoturi, sub bara de protecție. Suprastructura beneficiază de un light box și este decorată cu două coarne de aer, păpuși Michelin și lumini suplimentare.

MW Design s-a ocupat de decorare

Apoi, camionul a mers la MW Designs, care s-a ocupat de decorare. Elementele grafice au fost gândite în tonuri care să se potrivească deja bine-cunoscutei baze de un roșu aprins. În timp ce tematica aleasă a fost una în ton cu alte modele aflate deja în flota Weeda.

Iar dacă până acum s-a mers pe Penoza și Escobar, acum avem de-a face cu un Iveco S_WAY ”La Casa de Papel”. Cu siguranță aveți deja detalii, așa că nu vom insista asupra subiectului. Vă vom spune doar că grafica include numele orașelor care sunt folosite de eroii filmului. Ca și imaginea unuia dintre cei ce poartă celebra mască ”Salvador Dali”, pictată pe spatele cabinei.

Iveco S-WAY ”La Casa de Papel” cu interior M&M Truck Design

Specialiștilor M&M Truck Design li s-a permis apoi să dea o altă imagine interiorului acestui Iveco S-WAY ”La Casa de Papel”. Elementele metalice au fost vopsite, iar întrerupătoarele și panourile au acum motive din lemn. Iar restul este acoperit cu piele elegantă de culoare maro închis.

Părțile interioare au fost vopsite, întrerupătoarele și panourile îmbibate cu motive din lemn, iar restul este prevăzut cu piele elegantă de culoare maro închis. De altfel, zona spate oferă imaginea dintr-un lounge, atmosfera fiind completată de o instalație de sunet performantă. Iar pe perete tronează o hartă a lumii, realizată din piele. Pe aceasta, regăsim marcate cu LED-uri, numele orașelor pe care eroii serialului le folosesc ca nume.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...