T Red, o nouă serie specială de camioane second hand

Renault Trucks dezvăluie noua sa serie specială de camioane second hand: T Red. Avem de-a face cu vehicule sustenabile care întruchipează angajamentul producătorului francez față de economia circulară.

Această serie specială adoptă o abordare inovatoare pentru prelungirea duratei de viață a camioanelor, protejând în același timp mediul. Căci vehiculele Renault Trucks sunt proiectate pentru a fi conduse pe mai mult de un milion de kilometri. Deci de ce să te oprești mai devreme? Prin angajamentul său față de o abordare circulară, producătorul luptă împotriva învechirii prelungind prima viață a vehiculelor sale, permițând astfel clienților săi să le folosească intens pentru perioade mai lungi.

Într-o perioadă de dublă penurie de camioane și șoferi, Renault Trucks, care a subliniat întotdeauna atractivitatea camioanelor uzate atât pentru transportatori, cât și pentru șoferi, lansează a treia sa serie specială de vehicule second hand, Renault Trucks T Red. Acesta este un camion cu un design atractiv, durabil, eficient și disponibil imediat.

Design dinamic

Renault Trucks T Red se remarcă prin finisajele sale premium, restilizate special de echipele de proiectare ale producătorului. Caroseria prezintă o nuanță de gri și culoarea roșie caracteristică mărcii Renault Trucks. Designerii au lucrat la un design asimetric și au aplicat linii grafice dinamice pe părțile laterale ale vehiculului, simbolizând noul logo Renault Trucks.

Această atenție la detalii se extinde și la interiorul vehiculului. Codul de culoare al mărcii este reprodus elegant: volanul și scaunele sunt cusute în roșu, iar aceeași culoare o găsim și în cazul covorașelor, a inelelor de ventilație de pe planșa de bord sau al afișajului de start al ecranului de pornire al unității principale. Decorația tabloului de bord și interiorul ușilor, în formă de bumerang, prezintă modelul dinamic roșu și gri al caroseriei. O placă care afișează numele, motivele și culorile seriei speciale este poziționată deasupra patului, oferind vizibilitate din exteriorul vehiculului. Aceste modificări sunt efectuate de echipele centrului de adaptare pentru camioane de gamă înaltă Renault Trucks, situat în inima șantierului industrial al producătorului din Bourg-en-Bresse.

O abordare inovatoare pentru a sprijini economia circulară

Cu Renault Trucks T Red, care este o ilustrare perfectă a abordării sale de economie circulară, producătorul pune accent atât pe vehiculele uzate, cât și pe utilizarea pieselor reutilizate. Cu motorul său de 13 litri, testat și construit pentru a rezista cel puțin un milion de kilometri, tractorul Renault Trucks T Red second-hand a fost recondiționat în întregime de echipele Used Trucks Factory. Producătorul încurajează o utilizare circulară a resurselor prin favorizarea utilizării pieselor uzate și a componentelor recondiționate din fabrică, în conformitate cu procese industriale riguroase.

O actualizare a software-ului motorului și cutiei de viteze oferă un software de eficiență a consumului de combustibil și de siguranță (iluminare în curbe, indicator de sarcină, gestionarea frânelor flotei). Acest cerc virtuos ajută la reducerea emisiilor de CO 2 legate de producția de noi componente și demonstrează că vehiculele Renault Trucks sunt construite pentru a dura.

Noul Renault Trucks T Red Special Series de camioane second hand vine cu o garanție de până la 240.000 km sau 24 de luni, pentru o utilizare de lungă durată, fără probleme. Această garanție a producătorului este valabilă în întreaga rețea Renault Trucks de peste 1.100 de puncte de service. În anumite condiții, vehiculele pot fi acoperite și de serviciul de întreținere conectat Start & Drive Excellence Predict, care face posibilă planificarea din timp a timpilor de nefuncționare de la distanță și gruparea opririlor pentru a asigura o funcționare optimă pe termen lung. Renault Trucks T Red este disponibil în toată Europa, în rețeaua aprobată „Useed Trucks by Renault Trucks”.

Adaugati comentariu