Stații de autobuz din centrul Bucureștiului decorate similar unui interior de casă

Cu ocazia zilei de 5 iunie - Ziua Internațională a Mediului, BAT România, liderul pieței tutunului din România, a demarat, împreună cu STB, un proiect care vizează stații de autobuz din centrul Bucureștiului. Este vorba despre o campanie derulată în cadrul proiectului Alege Asumat un Oraș Curat.

Această nouă campanie este menită să ajute la conștientizarea faptului că gesturile individuale pot avea un impact semnificativ asupra felului în care arată orașul nostru și asupra mediului în ansamblul său. În cadrul campaniei, desfășurată în parteneriat cu Societatea de Transport București (STB), BAT decorează stații de autobuz din centrul Bucureștiului similar unui interior de casă. Și, sub mesajul “Acasă nu arunci gunoi pe jos. Aici de ce ai face-o?”, atrage atenția asupra importanței protejării comunității și a orașului în care trăim.

Campania derulată în stații de autobuz promovează ideea că grija față de comunitate stă în gesturi simple

„Orașul este a doua casă pentru fiecare dintre noi. Cu locuri și imagini speciale care fac parte din istoria noastră și a comunității. Grija față de comunitate stă în gesturi simple. Iar responsabilitatea nu presupune perfecțiune, ci consecvență și considerație pentru binele comun.

În cadrul BAT ne-am asumat obiectivul de a construi un viitor mai bun pentru consumatorii noștri, dar și pentru societatea în care trăim. Ne dorim ca prin intermediul acestei campanii tot mai mulți oameni să înțeleagă responsabilitatea alegerilor individiuale și relevanța gesturilor simple, repetitive. Ca și a impactului pe care acestea îl au asupra zilei de mâine,” a declarat Ileana Dumitru, Director juridic și relații publice, Aria Europa Centrală și de Sud din cadrul BAT.

“Este important să menținem orașele curate. Iar atitudinea fiecăruia dintre noi contează foarte mult! De aceea, cred că trebuie să ne implicăm împreună în acțiuni de conștientizare publică, repetate, indiferent că suntem simpli cetățeni, instituții publice sau companii private,” a adăugat Adrian Criț, Director General STB SA.

Adaugati comentariu