PININFARINA va proiecta noua gamă GAUSSIN

PININFARINA, celebra casă de design italiană, va colabora cu grupul francez de inginerie GAUSSIN. PININFARINA va proiecta noua gamă de camioane a francezilor.

Potrivit anunțului oficial, colaborarea acoperă întreaga gamă de camioane GAUSSIN. Acestea sunt dezvoltate pe baza șasiului modular inteligent. Prezentat în luna aprilie, acesta poate fi utilizat în producția oricărui camion electric cu baterii sau hidrogen, autoșasiu sau autotractor, între 18 și 44 de tone. În plus, un concept complet nou de cabină va fi proiectat de PININFARINA. Accentul va cădea pe confortul și siguranța șoferului.

GAUSSIN planifică o lansare globală a platformei sale de tip skateboard încă din 2021. Programul include atât operațiuni de asamblare, cât și unele de licențiere.

GAUSSIN – PININFARINA, o colaborare cu viitor

Christophe Gaussin, CEO GAUSSIN, spune: „Cabina trebuie aliniată cu noile nevoi de mobilitate. Trebuie să fie legătura dintre șofer și camion. Trebuie să fie curată, sigură, prietenoasă, dar și inteligentă. Și trebuie să aibă o semnătură care să dureze în timp. PININFARINA nu numai că a proiectat o cabină modernă și plină de aspect, dar a creat o poveste transgenerațională. La GAUSSIN lucrăm desigur pentru performanța clienților noștri, dar și pentru planetă și generațiile următoare. Tocmai de aceea am ales această colaborare. ”

Kevin Rice, Chief Creative Officer al PININFARINA, adaugă: „Suntem fericiți și mândri de această colaborare cu GAUSSIN. Un jucător recunoscut în mobilitate curată și inovatoare. Grupul PININFARINA este profund implicat în proiectarea călătoriilor clienților și a experiențelor unice ale utilizatorilor care fuzionează lumi fizice și digitale prin estetică și tehnologie. Suntem convinși că combinarea cunoștințelor noastre va duce la succesul noii game de camioane dezvoltată de GAUSSIN. ”, Spune Kevin Rice, Chief Creative Officer al
PININFARINA.

GAUSSINN este o companie de inginerie care proiectează, asamblează și vinde produse și servicii inovatoare în domeniul transportului și logisticii. Cu peste 50.000 de vehicule în întreaga lume, Gaussin se concentrează pe patru piețe cu expansiune rapidă: terminalele portuare, aeroporturile, logistica și mobilitatea oamenilor.

Adaugati comentariu