Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni
Home Noutati Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni
Noutati

Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni

5

Mercedes-Benz Vans România susține antreprenorii din România cu o ofertă financiară excelentă, care nu implică niciun cost în primele 4 luni de la achiziție.Astfel, prin campania ”Curajul de a merge mai departe”, la achiziționarea autovehiculelor Mercedes-Benz Vans România din stoc Sprinter 3,5 t și 5 t, Vito Furgon și Tourer, Clasa X, Clasa V, clienții vor beneficia de rate de leasing gratuite pentru primele 4 luni, în condițiile unui avans minim de 10%. Campania este valabilă în perioada iunie-septembrie.

”Trecem printr-o perioadă care ridică provocări unice, iar pentru a le depăși avem nevoie de curajul de a merge mai departe. Mercedes-Benz Vans România vine în sprijinul mediului de afaceri românesc cu o nouă ofertă, prin care companiile să beneficieze de primele 4 rate de leasing gratuite, precum și alte măsuri avantajoase. Ne dorim în continuare să cultivăm o relație apropiată cu clienții noștri și să fim un partener de încredere de drum lung, pentru fiecare dintre ei”, a declarat Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans România.

Oferta vine la pachet cu asigurarea CASCO gratuită pentru primele 6 luni, gratuitatea acestei asigurări fiind condiționată de păstrarea valabilității poliței pe întreaga durată contractată. De asemenea, pentru a fi alături de clienți pe parcursului parteneriatului, Mercedes-Benz Vans oferă un discount de 25% la achiziționarea pachetului de 6 revizii.

Oferta este valabilă prin Mercedes-Benz Leasing IFN S.A., până la sfârșitul lunii septembrie 2020. Mai multe detalii despre campanie puteți afla de la partenerii autorizați Mercedes-Benz sau la acest link.

Citește și:

Test: Cât consumă noul Sprinter cu tracțiune față

Test drive – Mercedes-Benz Sprinter L3H2

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...