Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni
Home Noutati Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni
Noutati

Ofertă Mercedes-Benz Vans România: niciun cost în primele 4 luni

40

Mercedes-Benz Vans România susține antreprenorii din România cu o ofertă financiară excelentă, care nu implică niciun cost în primele 4 luni de la achiziție.Astfel, prin campania ”Curajul de a merge mai departe”, la achiziționarea autovehiculelor Mercedes-Benz Vans România din stoc Sprinter 3,5 t și 5 t, Vito Furgon și Tourer, Clasa X, Clasa V, clienții vor beneficia de rate de leasing gratuite pentru primele 4 luni, în condițiile unui avans minim de 10%. Campania este valabilă în perioada iunie-septembrie.

”Trecem printr-o perioadă care ridică provocări unice, iar pentru a le depăși avem nevoie de curajul de a merge mai departe. Mercedes-Benz Vans România vine în sprijinul mediului de afaceri românesc cu o nouă ofertă, prin care companiile să beneficieze de primele 4 rate de leasing gratuite, precum și alte măsuri avantajoase. Ne dorim în continuare să cultivăm o relație apropiată cu clienții noștri și să fim un partener de încredere de drum lung, pentru fiecare dintre ei”, a declarat Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans România.

Oferta vine la pachet cu asigurarea CASCO gratuită pentru primele 6 luni, gratuitatea acestei asigurări fiind condiționată de păstrarea valabilității poliței pe întreaga durată contractată. De asemenea, pentru a fi alături de clienți pe parcursului parteneriatului, Mercedes-Benz Vans oferă un discount de 25% la achiziționarea pachetului de 6 revizii.

Oferta este valabilă prin Mercedes-Benz Leasing IFN S.A., până la sfârșitul lunii septembrie 2020. Mai multe detalii despre campanie puteți afla de la partenerii autorizați Mercedes-Benz sau la acest link.

Citește și:

Test: Cât consumă noul Sprinter cu tracțiune față

Test drive – Mercedes-Benz Sprinter L3H2

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...