O poveste de dragoste – Volvo FH

O poveste de dragoste între două camioane Volvo FH. Aceasta este abordarea neobișnuită a Volvo Trucks de a evidenția manevrabilitatea și eficiența în ceea ce privește consumul de combustibil al bestsellerului său.

Eficiența consumului de combustibil și bucuria de a conduce sunt adesea văzute, de către șoferi, drept atribute incompatibile. Mai simplu spus, nu le poți avea pe amândouă.

Dar cu inovațiile Volvo în ceea ce privește economisirea combustibilului, distracția și eficiența pot fi într-adevăr combinate. Acest lucru este ilustrat în cel mai recent film al companiei. Unul ce ne amintește de celebra serie ”Cars” a celor de la Pixar. Și ne propune o poveste de dragoste între… două camioane Volvo FH.

Filmul evidențiază caracteristicile camionului ce sunt integrate în pachetul I-Save. Motorul Turbo Compound, I-Shift, I-See, I-Torque, precum și un design aerodinamic îmbunătățit.

Pachetul I-Save a fost introdus în 2019 și de atunci a fost un succes de vânzări pentru Volvo Trucks. Funcțiile sale combinate permit o îmbunătățire a economiei de combustibil de până la 13%.

„Suntem foarte mândri de funcțiile I-Save și, prin această poveste de dragoste, dorim să acordăm acestor funcții atenția pe care o merită. Pentru clienții noștri, I-Save a ajuns să reprezinte un reper pentru o economie remarcabilă de combustibil și o manevrabilitate excelentă, iar majoritatea camioanelor Volvo FH pe care le vindem astăzi sunt echipate cu I-Save”, spune Peter Franzén, Product Manager Engines la Volvo Trucks.

Filmul a fost filmat în Croația, iar scenele au fost filmate în condiții de maximă siguranță, într-o zonă închisă circulației.

Adaugati comentariu