Nu rata Cargo&Bus numărul 304

Conținutul numărului 304 al revistei Cargo&Bus, decembrie 2022/ianuarie 2023, oferă ca de obicei, cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.

SUMAR Cargo & Bus 304

Eveniment: Cefin Trucks a sărbătorit livrarea vehiculului Ford Trucks cu numărul 3000 în România și a setat strategia pentru următoarele 3000 de unități.

Transport marfă: Camionul electric Mercedes-Benz eActros intră în operațiunile curente ale companiilor Step One Spedition și PENNY Romania.

Transport marfă: Daimler Trucks propune o gamă largă de servicii și soluții care vin în completarea unui portofoliu extins de autovehicule eficiente compatibile cu aplicații multiple.

Transport marfă: Renault Trucks E-Tech T și C sunt primele modele care poartă noul logo al producătorului.

Transport marfă: Volvo Trucks își extinde oferta prin introducerea versiunilor rigide ale camioanelor sale electrice grele.

Tehnologie: MAN Truck & Bus este focusată pe viitor și lucrează deja la o strategie de utilizare ulterioară a bateriilor sale.

Transport persoane: Noul model cu intrare joasă MAN Lion Intercity LE va fi disponibil din 2023 și într-o versiune City, cu pachet EfficientHybrid.

Transport persoane: Șasiu complet electric pentru piața mondială.

Special: Perturbările globale și impactul lor în industria de transporturi.

Transport marfă: Cum pot fi optimizate costurile.

Transport feroviar: Noul Mers al trenurilor, care va fi valabil până pe 9 decembrie 2023, a intrat în vigoare cu mai multe noutăți.

Transport aerian: Perspective bune pentru Aeroportul Internațional Brașov.

Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto.

Adaugati comentariu