MAN rugby parteneriat Timisoara Saracens
Home Camioane MHS Truck & Bus, sponsor al campioanei la rugby
Camioane

MHS Truck & Bus, sponsor al campioanei la rugby

41

MHS Truck & Bus Group, importatorul camioanelor MAN în România, a semnat un parteneriat cu echipa de rugby Timișoara Saracens, campioană națională. Parteneriatul a fost demarat la finalul anului 2017, însă a fost anunțat oficial recent, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Timișoara.

Timişoara Saracens a câștigat Campionatul Naţional de rugby profesionist în 2012, 2013, 2015 şi 2017, patru Cupe ale României (în anii 2011, 2014, 2015, 2016) şi Cupa Regelui din ediţia aniversară 2015. Mai mult, Timişoara Saracens se află astăzi în al treilea sezon consecutiv de reprezentare a României în competiţiile europene intercluburi şi continuă să fie un punct de referinţă al rugby-ului românesc din era profesionistă.

Iar pentru că Leii au mai multă putere atunci când îşi unesc forţele, MHS Truck & Bus Group a găsit în Leii Timişoarei Saracens aceeaşi mentalitate inovatoare de campion, ce stă la baza istoriei de dezvoltare şi performanţă a companiei şi a decis să li se alăture în călătoria lor spre succes, devenind unul dintre sponsorii şi partenerii echipei.

”Suntem onoraţi şi mândri deopotrivă să punem bazele parteneriatului cu echipa de rugby Timişoara Saracens. Susţinem performanţa şi ne bucurăm că am devenit partener în călătoria lor spre cât mai multe victorii, călătorie în care cu siguranţă vor continua să scrie istorie”, a declarat George Dorobanţu, Group CEO – MHS Group şi Automobile Bavaria.

”Înalta performanţă în sport, ca de altfel în orice alt domeniu, nu se poate atinge fără susţinere, fără muncă în echipă. Ne bucură şi ne onorează alegerea MHS Truck & Bus Group de a se alătura Timişoarei Saracens în sprijinul iniţiativei noastre de revitalizare şi dezvoltare în România a acestui sport de echipă în care nu contează pe cine avem în faţă, contează cine ne este alături”, a pus și Dan Dinu, membru asociat Timişoara Saracens Rugby Club.

MAN rugby parteneriat Timisoara Saracens 1

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...