Lucrări pe autostrada Deva – Sibiu

Mai multe lucrări îngreunează circulația mașinilor pe autostrada A1 Deva – Sibiu. În trei sectoare din județele Sibiu și Hunedoara au fost instituite restricții de trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că luni pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație. Astfel, între kilometrii 273 – 271, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, sensul de deplasare Deva-Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru prima bandă și cea de urgență. Restricția este impusă în vederea efectuării de lucrări de asfaltare a carosabilului.

De asemenea, la kilometrul 279, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, sunt instituite restricții de circulație. Acestea vizează a doua bandă. Se efectuează lucrări de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 15:00. Tot azi sunt impuse restricții și în porțiunea cuprinsă între kilometrii 376 – 377. Acestea vizează ambele sensuri de deplasare, pe raza localității Șoimuș, județul Hunedoara. Se efectuază lucrări de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 16:00.

Lucrări și restricții de circulație pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea

Sunt restricții de circulație pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Din cauza unei lucrări, circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din carosabil.

Lucrarea de reparații asfaltice se desfășoară luni, în intervalul orar 07:00 – 18:00. În funcție de condițiile meteorologice, utilajele acționează pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 163 – 166, pe raza localităților Milcoiu și Golești din județul Vâlcea. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe jumătate de cale și este dirijată prin semne.

Adaugati comentariu