Noul Sprinter schita
Home Noutati LIVE: Mercedes-Benz prezintă azi noul Sprinter
Noutati

LIVE: Mercedes-Benz prezintă azi noul Sprinter

42

În această după-amiază, Mercedes-Benz Vans va prezenta în premieră mondială noul Sprinter. Marea noutate este aspectul exterior al celui mai vândut model al diviziei, după ce interiorul a fost prezentat anterior.

Cu noul Sprinter, Mercedes-Benz Vans își propune să facă pasul de la un simplu producător auto la un furnizor de soluții integrate de transport și mobilitate. El va fi primul model produs în serie care încorporează filozofia adVANce, aplicând primele soluții ale acestei inițiative avangardiste.

noul Sprinter interiorUn progres major se anunță și în ce privește conectivitatea: datorită hardware-ului de ultimă generație și serviciilor Mercedes PRO connect, noul Sprinter devine parte a Internet of Things. Simplificarea gestionării flotei și optimizarea comunicării dintre administratorul flotei și șoferi sunt printre inovațiile Sprinter menite să ușureze și să eficientizeze activitățile cotidiene.

A treia generație Sprinter etalează un plus de versatilitate și adaptabilitate. Diferitele variante de caroserie, ampatamente, modularitatea căilor de încărcare și a capacității de depozitare, adaptabilitatea la interior și sistemele de infotainment sunt complet adaptabile în funcție de tipul de utilizare.

Mercedes-Benz Sprinter este ideal pentru o gamă largă de utilizări, atât comerciale, cât și individuale – indiferent că este vorba de activitatea aferentă unui șantier de construcții sau de utilizarea ca autovehicul dedicat transportului premium.

Strategia Mercedes-Benz Vans include și electrificarea sistematică a flotelor de companie. Mercedes-Benz eVito, devenit recent disponibil pentru comenzi, va demara procesul de electrificare anul viitor, fiind urmat de eSprinter pe parcursul anului 2019.

”Sprinter este vârful de lance al flotei noastre de autovehicule comerciale și definește viziunea noastră asupra unei soluții integrate de sistem. Asistența specializată, gradul ridicat de adaptabilitate al autovehiculului și serviciile inovatoare adaugă valoare și completează oferta noului Sprinter. Acesta este primul model al unei noi clase de autovehicule a Mercedes-Benz Vans și răspunde nevoii pieței în materie de hardware inteligent”, a declarat Volker Mornhinweg, șeful Mercedes-Benz Vans.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...