Home Camioane Iveco S-WAY, motoare noi Euro VI E și o nouă punte spate
CamioaneNoutati

Iveco S-WAY, motoare noi Euro VI E și o nouă punte spate

48

IVECO S-WAY ridică ștacheta în ceea ce privește productivitatea afacerii, cu o nouă ofertă de motoare și echipamente. Grație acestora, permite economii de combustibil de până la 3%, reducând și mai mult Costul Total de Proprietate. În plus, marchează un punct de cotitură în industrie, prin schimbarea modului în care șoferii interacționează cu vehiculele lor. Cu ajutorul companionului vocal exclusivist, IVECO Driver Pal powered by Alexa.

Noua vehicul on-road din gama heavy IVECO S-WAY a fost conceput pentru a oferi valoare și productivitate remarcabile proprietarilor de flote. Și o face cu noua sa gamă de motoare și cu axa spate de nouă generație. Ca și cu tehnologii avansate și servicii inovative, personalizate în funcție de necesitățile acestora. Spre exemplu, noua gamă duce conectivitatea și concentrarea pe șofer la un alt nivel, prin intermediul noului companion vocal IVECO Driver Pal. Și prin noi funcțiuni avansate și servicii conectate.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, a declarat: „Noul IVECO S-WAY este un adevărat vehicul progresist. Este sustenabil și eficient, proiectat cu o mentalitate antreprenorială adânc înrădăcinată. Camionul îl pune pe client în prim plan, revoluționarizând modalitatea de comunicare cu vehiculele sale. Lumea se schimbă rapid, iar lumea transporturilor trebuie să țină pasul. Și, mai mult, să anticipeze și să conducă schimbarea. IVECO face exact acest lucru. Noul IVECO S-WAY reprezintă viitorul lumii transporturilor – și este aici acum. El ne va duce clienții la un alt nivel!”

Giuliano Giovannini, Head of Medium & Heavy Line Product Management, a completat: „Este neobișnuit pentru un producător să realizeze o actualizare substanțială a produselor la numai doi ani după lansarea unui model nou-nouț. Dar aceasta este exact ceea ce facem cu noul IVECO S-WAY. Și îmbunătățim un produs care se afla deja în rândul celor mai bune din categorie. Astăzi trecem la nivelul următor, cu un nivel de inovație fără echivalent pe piață. Oferim clienților noștri un vehicul care le anticipează necesitățile și care le va depăși așteptările.”

Noul IVECO S-WAY se bazează pe succesul gamei lansate în 2019

Noul IVECO S-Way se construiește pe succesul obținut de această gamă încă de la lansarea sa, din 2019. Modelul s-a dovedit extrem de popular în rândul șoferilor, datorită nivelurilor sale înalte de confort. Clienții apreciază îmbunătățirile în performanță și în Costul Total de Proprietate (TCO), care însoțesc conectivitatea și serviciile personalizate ale vehiculului.

Aceasta a avut ca rezultat faptul că 4 din 5 clienți se abonează la servicii telematice complete. Iar rata de penetrare este în creștere constantă. Vânzările au depășit toate așteptările, conducând la creșteri semnificative ale cotei de piață. Modelele IVECO S-WAY pe gaz natural sunt lideri absoluți în Europa, cu peste un sfert din numărul unităților vândute.

Productivitate ridicată a afacerii

IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță. Și ridică acum ștacheta în domeniul performanței și al eficienței consumului de combustibil. Grație unor îmbunătățiri, dar și a noilor elemente, s-a obținut o reducere generală a consumului de combustibil de până la 3%.

Noua selecție de motoare îndeplinește standardele Euro VI/E. Și a fost proiectată pentru funcționarea cu bio-diesel de a doua generație, cum ar fi HVO. Gama Cursor 13 a fost extinsă cu două noi versiuni: 490 și 530 CP. Iar eficiența motoarelor Cursor 11 și Cursor 13 a fost îmbunătățită prin rapoarte de compresie crescute. Ca și printr-o nouă strategie a managementului combustiei.

Motoarele de 13 litri au fost cuplate cu noile punți spate de înaltă eficiență, cu reducție simplă. Iar cu rapoartele mai lungi ale punților spate, de până la 2.31:1, sunt disponibile cu anvelope standard. Aceasta permite o reducere substanțială a turației. Ceea ce are ca efect o mai mare eficiență în cursele de lungă distanță. Astfel că noul model echipat cu Cursor 13, 490 CP, este un adevărat campion al TCO.

Și alte elemente suplimentare contribuie la eficiența consumului de combustibil al modelului IVECO S-WAY. Acestea includ noul Eco Mode pentru sistemul automat de aer condiționat. Care elimină absorbția inutilă de energie. Dar și noile deflectoare aerodinamice, care îmbunătățesc și mai mult aerodinamicitatea cabinei.

Experiența șoferului: evoluția inteligentă a camionului 100% conectat

IVECO S-WAY transformă modul în care șoferii interacționează cu vehiculele lor. Și îi introduce într-o nouă eră de suport proactiv și predictiv. Vehiculul face viața la bord mai ușoară și mai productivă, prin intermediul unicului asistent vocal IVECO Driver Pal, al unor noi funcțiuni avansate și al serviciilor conectate.

IVECO Driver Pal schimbă cu adevărat regulile jocului. Sistemul îi permite șoferului să interacționeze cu vehiculul, sistemul său de control, IVECO Control Room și toate funcțiunile de management al flotei. Și o poae face folosind comenzi vocale, prin intermediul unui dispozitiv Alexa complet integrat.

Campionul Sustenabilității

Versiunile IVECO S-Way pe Gaz Natural Comprimat (GNC) și Gaz Natural Lichefiat (GNL) sunt echipate, acum, cu noi elemente auxiliare inteligente. Cum ar fi compresorul de ambreiaj și pompă de direcție cu debut variabil, care cresc și mai mult eficiența consumului. Îmbunătățirile la nivelul motorului și noile elemente pe care aceste modele le au în comun cu versiunile diesel, alături de noile elemente auxiliare inteligente, asigură o și mai mare reducere a emisiilor de CO2. Acest lucru face din camioanele IVECO S-Way pe gaz natural liderii sustenabili incontestabili pentru transportul de lungă distanță.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...