Home Noutati EVW Holding susține Olimpiada Internațională de Matematică
Noutati

EVW Holding susține Olimpiada Internațională de Matematică

9

În 2018, Cluj-Napoca e capitala mondială a matematicii, găzduind a 59-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică, iar EVW Holding se alătură acestui demers de promovare a excelenței și valorilor românești.

România se află printre țările fondatoare ale acestui prestigios eveniment științific și a fost gazdă la prima ediție, din 1959. De-a lungul timpului, țara noastră s-a situat in clubul de elită al națiunilor participante, prin contribuțiile științifice și prin rezultatele obținute, câștigând 73 medalii de aur, 134 de argint și 96 de bronz.

Ediția din acest an este organizată de Ministerul Educației Naționale, sub înaltul patronaj al Academiei Române, prin Societatea de Științe Matematice și prin colaborarea cu universitățile clujene și autoritățile locale. Cluj-Napoca, orașul-gazdă al acestui eveniment, va întâmpina în perioada 3-14 iulie cei aproximativ 1200 de participanți din peste 100 de țări. Edițiile din anii anteriori au fost organizate la Hong-Kong și Rio de Janeiro, iar următoarele orașe-gazdă vor fi Londra și Sankt Petersburg.

”EVW Holding se alătură acestui prestigios eveniment, alături de alte companii românești de elită și de mediul academic. Fiind o companie puternic ancorată în domeniul tehnologic, promovând produse ce încorporează tehnologii avansate și inovații în domeniu, înțelegem cel mai bine valoarea cercetării matematice, și importanța educației. EVW Holding, prin programele și proiectele in desfășurare, promovează mereu educația continuă și performanța”, se arată într-un comunicat al importatorului oficial al camioanelor DAF în România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...