European Logistics a achiziționat 30 de camioane DAF XF

EVW Holding a livrat 30 de unități DAF XF către compania European Logistics, care își reînnoiește și extinde parcul de transport internațional. Această achiziție vine simultan cu alte livrări DAF către grupul Calsina Carre din Spania, fiind parte a unui proiect internațional mai amplu al DAF Trucks Olanda către entitățile acestui grup, cu sprijinul DAF Spania și EVW Holding România.
European Logistics DAF XF EVW Holding

European Logistics este un nume recunoscut pe piața de transporturi auto, fiind subsidiară a prestigiosului grup internațional de transport Calsina Carre. Cu o vechime de mai bine de 40 de ani și o vastă experiență în transporturile rutiere, pe mai multe continente, acest grup operează una din cele mai avansate flote de autocamioane, având peste 700 de vehicule.

Pe piața din România, compania European Logistics cu sediul în Pitești, înființată în anul 2005, deține peste 200 de camioane DAF de diferite configurații, cu care acoperă nevoile de transport ale clienților regionali (atât transporturi generale, cât și ADR). Flota de camioane este una din cele mai noi din piață, având o vechime medie de 3 ani.

Modelul ce a fost livrat de EVW Holding este DAF XF 480 FT cu cabină tip Space Cab. Toate cele 30 de unități sunt echipate pentru transport internațional, fiind dotate cu toate sistemele de siguranță și setări ale motorului pentru un consum eficient de combustibil.

Beneficiile acestui model au căpătat deja o largă recunoaștere la nivel european: până la 7% reducere a consumului de combustibil, interval de revizie de 200 000 km, 100 kg în plus de încărcătură utilă, confort sporit pentru șofer și siguranță crescută.

Livrarea acestui lot de camioane DAF ”Pure Excellence” a avut loc în luna iulie în locațiile EVW Holding din Cluj-Napoca și Brașov, cu sprijinul finanțatorului BCR Leasing. Astfel, European Logistics pune bazele unei creșteri sănătoase a afacerilor în anii următori, conform declarațiilor oficialilor companiei estimându-se o creștere anuală de 10% a dimensiunii flotei de transport.

Adaugati comentariu