Home Servicii DKV oferă prelucrarea electronică a facturilor
Servicii

DKV oferă prelucrarea electronică a facturilor

3

DKV oferă prelucrarea electronică a facturilor. ZUGFeRD evită introducerea datelor greșite în sistem, economisește timp și accelerează procesarea ulterioară.Clienții DKV au acum posibilitatea de a-și procesa automat factura electronică DKV în sistemul contabil. Pentru a face acest lucru, se adaugă o înregistrare de date de tip XML în factura în format PDF; nu se modifică nimic la factura originală, în format PDF.

Prin transferul automat al datelor facturii se evită erorile, iar prin procesarea accelerată se economisește timp. Așa-numita factură ZUGFeRD (Central User Guide of the Forum elektronische Rechnung Deutschland) constă într-o reprezentare vizuală a facturii (în format PDF) și în informațiile din factură sub forma unui set de date structurate și evaluabile automat (un fișier XML).

”Deja mulți furnizori de software de contabilitate și de ERP (Enterprise Resource Planning) asigură compatibilitate cu ZUGFeRD, astfel încât mulți dintre clienții noștri pot trece imediat la prelucrarea automată a datelor facturilor. Conversia facturii la noul format este automată și clientul nu trebuie să-și facă griji. Clienții care încă nu utilizează noul format, pot continua să utilizeze facturile trimise în mod obișnuit”, a declarat Dr. Werner Grünewald, DKV Euro Service Managing Director, responsabil de Finanțe.

Pentru mai multe informații despre noua factură de date și furnizorii compatibili de software, accesați www.ferd-net.de.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Transportul în comun din Bacău, plătit prin 24pay

Serviciul de achiziţie a titlurilor de călătorie prin 24pay este de acum...

Servicii

Eurowag oferă servicii de taxare electronică în Spania și Portugalia

Eurowag, furnizor de top de soluții de transport rutier integrat în Europa,...

Servicii

Daimler Truck Financial Services și-a început activitatea în România în parteneriat cu Raiffeisen Leasing

Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing este operațional în România...

Servicii

Încărcarea camioanelor electrice: DKV Mobility încheie un parteneriat cu Milence

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...