Home Servicii DKV Mobility extinde gama de produse cu combustibil diesel cu emisii reduse de CO2
Servicii

DKV Mobility extinde gama de produse cu combustibil diesel cu emisii reduse de CO2

27

DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa oferă clienților săi opțiunea de a realimenta cu combustibil diesel cu emisii reduse de CO2. Acesta este cunoscut sub numele de „R33 BlueDiesel”. Demersul se înscrie în drumul companiei spre neutralitatea climatică în domeniul mobilității afacerilor în viitor.

Într-o primă cooperare cu compania internațională de tehnologie și servicii Bosch, șoferii companiei din Germania vor putea achiziționa în viitor combustibil R33 BlueDiesel prietenos cu mediul cu cardul de combustibil DKV Mobility. Și o vor putea face chiar și în afara stațiilor de service ale companiei.

Pentru a extinde accesibilitatea alimentării cu R33 BlueDiesel pentru șoferii mașinilor companiei Bosch, DKV Mobility a identificat stații de alimentare cu frecvență de umplere deosebit de mare de la Bosch. Pe baza acestei cooperări, DKV Mobility intenționează să își extindă rețeaua regională de stații de alimentare R33 BlueDiesel cu gama corespunzătoare de produse. În prezent sunt disponibile șapte stații de alimentare. Iar alte patru sunt planificate până la sfârșitul anului.

DKV Mobility crede în forța parteneriatelor

„Este un exemplu foarte bun al faptului că schimbarea energetică din sectorul mobilității nu poate avea succes decât în parteneriat. Vom reuși să realizăm o Europă neutră din punct de vedere climatic în 2050 doar dacă gândim neconvențional și găsim modalități de decarbonizare folosind instrumentele existente – cu R33 BlueDiesel, vrem să ne ajutăm clienții să își reducă amprenta de carbon astăzi”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

„Am prelucrat deja aproximativ 1 milion de litri de R33 BlueDiesel în stațiile de alimentare ale companiei din 2019 până în prezent. Acest lucru ne-a permis să reducem emisiile de CO2 ale flotei noastre cu 2.600 de tone. Cu ajutorul ofertei suplimentare de R33 BlueDiesel în stațiile de alimentare publice, acum putem duce acest lucru mai departe”, spune dr. Uwe Gackstatter, Chairman of the board of management of the Powertrain Solutions division de la Bosch.

Caracteristicile combustibilului R33 BlueDiesel

Combustibilul R33 BlueDiesel conține materii prime regenerabile în proporție de până la 33%, reducând emisiile de CO2 cu cel puțin 22% comparativ cu combustibilii diesel fosili puri. Emisiile de CO2 rămase sunt compensate de certificate. R33 BlueDiesel respectă standardul EN590 actual și, prin urmare, poate fi amestecat cu motorină normală, după cum se dorește.

DKV Mobility le oferă clienților corporativi opțiunea de a determina punctele strategice necesare flotei pentru rezervoare și oferă asistență în selectarea punctelor de aprovizionare adecvate. R33 BlueDiesel poate fi achiziționat cu DKV CARD, iar DKV COCKPIT ajută la analiza nivelului de CO2 corespunzător.

Obiectivul DKV Mobility este de a deveni unul dintre furnizorii principali de servicii independente pentru mobilitate ecologică în Europa. În consecință, rețeaua de alimentare a DKV Mobility include astăzi deja peste 200.000 de puncte de încărcare pentru electromobilitate. Ca și aproximativ 18.000 de stații de alimentare cu combustibili alternativi. Consumul de combustibili convenționali în rețeaua DKV Mobility de peste 67.000 de stații de service poate fi, de asemenea, compensat într-un mod neutru din punct de vedere climatic prin intermediul DKV CARD CLIMATE.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...