DKV își extinde rețeaua în Ungaria

Clienții DKV pot acum să plătească taxa de drum din Ungaria în 100 de puncte adiționale. Astfel, numărul total de locații de unde se pot achiziționa prin intermediul DKV CARD servicii legate de taxa de drum din Ungaria, cum ar fi încărcare pre-pay, tickete de drum sau viniete, a crescut la 700.
DKV Toll taxele de drum din Germania

Dispozitivul de bord (OBU) este cea mai sigură alternativă la tichetul pentru traseu (Relational Ticket) necesar taxei de drum în Ungaria. Dacă, spre exemplu, ruta utilizatorului se schimbă din cauza blocajelor din trafic, aparatul de bord va tarifa în continuare corect. Utilizatorii tichetului de traseu, pe de altă parte, declară ruta exactă înainte să plece la drum și riscă penalități drastice în cazul abaterilor. Dispozitivul poate fi comandat ușor prin intermediul website-ului DKV și livrat la adresa dorită.

Posibilități de decontare

Taxa de drum din Ungaria în sistem Pre-Pay: Cu DKV CARD puteți achiziționa OBU (unitate GPS) de la diferiți distribuitori și puteți face prealimentări la punctele de distribuție.

Decontarea taxei de drum prin intermediul OBU: Pentru a putea utiliza OBU, este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina de web a HU-GO. După înregistrarea cu succes a aparatului în sistem Pre-Pay pe portalul pentru clienți al HU-GO utilizat astfel:

1. Înregistrarea pe pagina web a HU-GO
2. Generarea unui cont HU-GO
3. Achiziționați și încărcați cu credit OBU la POS-uri. Serviciul de achiziționare
și prealimentare cu DKV CARD este disponibil în peste 500 de stații OMV, MOL și ENI (PDF)
Pe lângă OBU, poate fi utilizat și ”Tichetul Relațional” – un sistem electronic de taxă de drum dependent de ruta aleasă. Trebuie indicate următoarele informații: ruta de parcurs (opțional și returul), tipul de vehicul, clasa EURO, numărul de axe, data.

Rezervarea finală implică imprimarea tichetului și plata la casa de la POS. Un tichet poate fi rezervat cu 30 de zile înainte și este valabil timp de 48 ore de la data începerii valabilității.

Aici găsiți punctele de acceptanță ale DKV CARD pentru plata Tichetului.

Adaugati comentariu