Home Noutati DKV își extinde rețeaua de încărcare printr-o colaborare cu Total
NoutatiServiciiTransportatori

DKV își extinde rețeaua de încărcare printr-o colaborare cu Total

2

Charge4Europe, inițiativa comună dintre DKV și innogy, a parafat recent o colaborare cu Total. Înțelegerea le oferă clienților DKV access la stații de încărcare de putere mare (până la 350 kW) amplasate în stațiile de servicii Total de pe autostrăzile din Franța, Germania, Belgia și Olanda.

Punctele de încărcare sunt deja conectate și disponibile. Acestea pot fi găsite prin intermediul aplicației eCharge+ pentru clienții DKV.

„DKV este mândră că poate să-și unească forțele cu Total și să facă acest pas important”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV. Felix Mertz, Supplier Country Manager eMobility, adaugă: „Rețeaua de încărcare de mare putere a Total permite șoferilor să călătorească la nivel internațional în vehiculele lor electrice. Deoarece timpul petrecut la încărcare scade semnificativ. Acesta este modul de încărcare al viitorului”.

DKV, ofertă sporită

Charge4Europe a fost fondată la sfârșitul anului 2018 și ambii parteneri, DKV și Innogy, păstrează o participație de 50%. Acest joint-venture se concentrează pe clienții B2B. „Charge4Europe nu are contact direct cu clienții finali. Compania permite accesul la o rețea de încărcare independentă de marcă ”, a explicat un purtător de cuvânt al Innogy

În ultimii doi ani, Charge4Europe a devenit un furnizor cu adevărat angajat în segmentul încărcării pe traseu, independent de marcă, pentru vehicule electrice. Și oferă atât soluții de încărcare la domiciliu, cât și la locul de muncă. Precum și acces la punctele de încărcare publice.

Acest joint-venture este susținut de Hubject în înființarea unei rețele paneuropene. Și de atunci a avut acces la cele peste 140.000 de puncte de încărcare ale rețelei de „intercharge” operate de Hubject. De asemenea, au semnat un acord de cooperare similar cu Gireve, adăugând alte 96.000 de puncte de încărcare în luna mai

Datorită disponibilității rețelei de încărcare în locații strategice la stațiile de autostradă, DKV își extinde și mai mult oferta rutieră. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-mobility.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...