Home Noutati DKV își extinde rețeaua de acceptare în Suedia
NoutatiServicii

DKV își extinde rețeaua de acceptare în Suedia

23

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV își continuă creșterea. Și o face cu mai mult de 520 de stații OKQ8. Respectiv o gamă largă de combustibili alternativi precum HVO100 și Etanol E85.

De acum înainte, clienții DKV care se află în Suedia au acces la mai mult de 520 de stații ale mărcii OKQ8. OKQ8 este una dintre cele mai mari companii petroliere din Suedia. În plus față de combustibilii convenționali, OKQ8 oferă o gamă largă de combustibili alternativi precum HVO100 și Etanol E85. Unii care au un efect pozitiv asupra emisiilor de CO2.

„Suntem foarte încântați să încheiem acest parteneriat cu OKQ8, una dintre cele mai importante companii de uleiuri minerale din Suedia”, spune Sven Mehringer, director general Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri din Suedia o rețea de aprovizionare și mai atractivă”. Datorită cooperării cu OKQ8, rețeaua de alimentare din Suedia a crescut la peste 1.660 de stații de alimentare.

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple care oferă și combustibili alternativi pentru a ne atinge obiectivul de a fi „Lead in Green” și pentru a deveni furnizorul principal de soluții de aprovizionare durabile pentru flotele din întreaga Europă. Stațiile de alimentare OKQ8 pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-mobility.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...